Rukometaši Vojvodine sutra dočekuju Dinamo iz Pančeva na startu Superlige Srbije

Rukometaši Vojvodine startuju u novoj sezoni Superlige Srbije, a u prvom kolu biće na Slanoj bari domaćini ekipi Dinama iz Pančeva u sredu, 13. septembra.
Meč počinje u 18 časova.
Četiri dana kasnije, u nedelju, u isto vreme i na istom mestu, Vojvodina će dočekati Crvenu zvezdu.
Pred sutrašnji meč, trener Vojvodine Boris Rojević ima velika očekivanja.
 
"Raduje nas novi početak sa istim ciljevima, šampionskim. Govorim da svaka nova sezona jeste sve teža jer svi žele da skinu Vojvodinu sa trona. Na nama jeste da im otežamo taj put. Dinamo uvek gaji velike ambicije. Uvek ima sjajne igrače, mnogo njih u rotaciji. Mnogo klubova je uložilo u igrački kadar, možda najviše u poslednje vreme. Raduju me igre u pripremnom periodu koji su perfektno odradili, ali opet smo imali pehove sa nekoliko igrača koji su po dve nedelje bili van stroja. Treba sada vreme da uđu u ritam, a brzo će i Liga Evrope. Biće jako teško na toliko frontova, ali mi smo Vojvodina", kaže Rojević.
 
U novoj sezoni Superlige Srbije takmiči se 12 klubova.
  • SDV

    12.09.2023 22:03
    Rukomet
    Treba ove momke pratiti vise nego bilo koji drugi sport u gradu. Zasluzili su

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.