Popović pred novi meč Voše: IMT je opasna ekipa, ali mi ćemo biti na nivou

Nakon promocije novih dresova za sezonu 2023/24, trener Vojvodine Ranko Popović govorio je o predstojećoj utakmici protiv ekipe IMT-a.
Popović pred novi meč Voše: IMT je opasna ekipa, ali mi ćemo biti na nivou
Foto: 021.rs
Fudbaleri Voše u petak od 18.30 sati dočekuju IMT u 10. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.
Popović smatra da je IMT izuzetno opasna ekipa, ali da od svojih igrača očekuje da pokažu svoje pravo lice.
"Što se tiče utakmice sa IMT-om, i ovaj put hoću da se manje bavimo protivnikom i da se mi pitamo. Naravno, treba da posvetimo pažnju i da pružimo poštovanje našem rivalu, jer su izuzetno mlada i poletna ekipa i nezgodna ukoliko im se dozvoli da imaju reč na terenu. Ako mi budemo na našem nivou, u šta verujemo po svemu onome što radimo poslednjih nedelja, onda sam siguran da će oni imati problema sa nama. Takođe, moram da istaknem da smo se mi na drugačiji način pripremali ove nedelje, jer nismo znali kada i gde ćemo igrati. Trebalo je danas da igramo protiv Voždovca, na kraju kao što se zna došlo je do pomeranja, ali to neće biti alibi, već jednostavno nismo stigli da radimo stvari koje smo hteli. Od utakmice očekujem kao i od svake da izađemo na teren i pokažemo da smo igrači Vojvodine, odnosom prema dresu i igrama na terenu", rekao je Ranko Popović.
 
On je najavio promene u sastavu u odnosu na prethodni meč sa Javorom.
 
Utakmica Vojvodina - IMT na programu je u petak u 18.30, a karte za zapadnu i severnu tribinu prodavaće se na dan meča na blagajnama stadiona po ceni od 800 dinara (zapas) i 300 dinara (sever), dok će ulaz na istočnu tribinu biti besplatan za sve koji dođu sa obeležjima Fudbalskog kluba Vojvodina.
  • gaginjak

    29.09.2023 06:54
    Eeee moja Vošo, slabo je to i slab je ovaj trener ako mu je IMT opasna ekipa. Srozavanje imena slavnog kluba. Nekada su nasi klubovi bili na nivou evropskih, a sad su nam IMT opasne ekipe.
  • Pezos

    28.09.2023 23:06
    Ja sam da ko hoće da gleda i bodri svoj voljeni klub treba da plati ulaznicu uvek… a rođaci 800rsd na ovo vreme… IMT protivnik… preteraste ga!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport