Voša pobedila IMT, Ivanović dvostruki strelac

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu IMT-a rezultatom 2:1 u 10. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.
Voša pobedila IMT, Ivanović dvostruki strelac
Foto: FK Vojvodina
Dvostruki strelac za Vojvodinu bio je Mihailo Ivanović u 12. i 73. minutu.
Voša je bolje otvorila meč, Mateus Indio je imao dva pokušaja, ali je bio neprecizan. Na isteku 12. minuta Voša je iskoristila svoju inicijativu i povela golom Ivanovića.
Radulović je izveo korner sa desne strane, a Vošin napadač bio na pravom mestu i sa peterca glavom pogodio za 1:0.
 
Ivanović je ubrzo imao još jednu dobru šansu, ponovo je gađao glavom, iz znatno teže pozicije, golman Gordić je intervenisao, a odbijenu loptu zamalo je dočekao Zukić kome su nedostajali centimetri da pogodi mrežu.
 
Kazna za promašaje usledila je iz prve i jedine prilike gostujuće ekipe u prvom poluvremenu. U 41. minutu, kada je posle centaršuta sa leve strane, Carević samo zakačio loptu, potom je u nastavku Radočaj vratio kroz peterac, Vošin golman se nije snašao, pa je Luković sačekao odbitak i sa dva metra izjednačio na 1:1.
 
IMT je na startu drugog poluvremena bio nešto konkretniji, Luković je u dva navrata pripretio Careviću, ali je golman Voše bio na mestu.
 
Voša je ipak bila ta koja je dominirala i igrala na polovini rivala, ali je teško dolazila do opasne zone, pa je Popović odlučio da osveži napad u 63. minutu kada je Kembel zamenio Malbašića. Upravo je Kembel uneo živosti u fazi ofanzive, pošto je posle njegovog proigravanja u 73. minutu Đorđević sjajno pronašao Ivanovića na drugoj stativi, a ovaj ponovo glavom pogodio za 2:1.
IMT je pripretio u 79. minutu kada je iskosa sa desne strane šutirao Glišić, ali je Carević odlično intervenisao. U nadoknadi vremena Kembel je imao jedan solidan pokušaj, iskosa sa leve strane, ali je rezultat ostao nepromenjen.
 
Voša je vezala četvrtu pobedu pred svojim navijačima i po prvi put vezala dva trijumfa od početka sezone.
  • Neozbiljni

    30.09.2023 15:13
    Veliki uspeh Vose
    javor imt sledi veliki derbi sa Željom sve odlicnii klubovi
    kako su proslavili.pobedu protiv imt da su navijači ostali u čudu kao da je pobedjen Siti i to je
    Nov kvalitet Vose
    Srbija je deo Evrope što znači da vec igramo evropske tekme a mi i ne znamo....E moja Voso
    Mi smo Vosa a vi
  • ARMAGEDON

    29.09.2023 21:17
    UPRAVA NAPOLJE
    Tuga i beda sta su uradili od Vojvodine, oterali su sve sa Karadjordja!
  • Bb-ns

    29.09.2023 21:13
    Pun stadion,biće al kad dođe CRVENA ZVEZDA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.