Košarkaši Vojvodine dočekuju Zdravlje

Košarkaši Vojvodine dočekaće danas ekipu leskovačkog Zdravlja, u 13. kolu Košarkaške lige Srbije.
Košarkaši Vojvodine dočekuju Zdravlje
Foto: 021.rs

Reč je o dugogodišnjem učesniku šampionata Srbije koji je za tekuću sezonu pripremio podmlađen sastav, sa nekoliko perspektivnih momaka tek stasalih za seniorska takmičenja.

Do sada su ostvarili četiri pobede, u čemu je veliki doprinos i trojice igrača iz SAD, od kojih se 197 centimetara visoki bek Zahari Harvej smatra jednim od najboljih stranih košarkaša u KSL, dok se oniži plejmeker Derek Kalahan ističe maštovitim osmišljavanjem napada.

Trener "crveno-belih" Miloš Isakov Kovačević naglašava da Vojvodina jeste izraziti favorit, ali da u ligi nema lakih utakmica. 
 
Do pobede se stiže jedino uz maksimalno zalaganje svih igrača. Vojvodina je u prethodnih devet utakmica zabeležila svih devet pobeda, tri u ABA 2 ligi i šest u KLS. Susret protiv Zdravlja je prilika da se niska uspeha produži.
 
Utakmica se i igra u utorak, u 16 časova, u Maloj dvorani na Spensu.
  • Anonimus

    12.12.2023 10:51
    Ka novoj pobedi i ABA ligi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.