Moreira na meti FK Vojvodine

Jedan od najboljih stranaca u istoriji Partizana na proleće bi opet mogao da zaigra na superligaškim terenima, i to u dresu Novosađana.

Jedan od najboljih stranaca u istoriji Partizana na proleće bi opet mogao da zaigra na superligaškim terenima, i to u dresu Novosađana.

Da se nekadašnji vezni fudbaler Partizana nalazi na listi želja Vojvodine, potvrdio je i sportski direktor crveno-belih Miodrag Pantelić.

"Tačno je. Zainteresovani smo za Moreiru i potreban nam je igrač takvog profila na sredini terena. Međutim, potrebno je da se složi mnogo faktora da bi smo realizovali taj transfer. Videćemo šta će se dogoditi u narednih nekoliko dana", izjavio je Pantelić.

Moreira (33) je prethodnih godinu dana proveo u Dalijan Erbinu, sa kojim je trijumfovao u drugoj kineskoj ligi i obezbedio plasman u elitno društvo. Po završetku sezone se obreo u Beogradu, objasnivši da je došao radi polaganja ispita na Akademiji fudbala, pošto po završetku karijere ima ambiciju da se bavi trenerskim poslom.

U Partizan je stigao leta 2007. i proveo u Humskoj tri i po godine.

Kao ljubimac navijača dobio je nadimak "Doktor Mo", igrao je u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Apoela dan posle smrti majke, ali su odnosi između njega i kluba vremenom zahladneli, pa je zimus posle dosta peripetija samovoljno napustio pripreme u Antaliji.

Vojvodina je završila jesenji deo sezone na trećem mestu superligaške tabele, sa 12 bodova manje od Partizana i samo dva manje od Crvene zvezde, koju je pobedila na Marakani (2:0) u poslednjem kolu.

Ambicije Novosađana pre svega su vezane za osvajanje Kupa, posebno što je stadion Karađorđe nedavno određen za domaćina finalne utakmice. Vojvodina će se u polufinalu (dva meča) sastati sa Borcem, dok drugi par čine Partizan i Crvena zvezda.

  • planirano

    02.01.2012 22:17
    malo iznutra sa veternika
    marko, kako onda gledas na branu ilica? ovu sam vam informaciju za moreiru dao 25-og decembra u komentarima vesti koja se bavi bursom i abubakarom.
  • Marko FKV

    02.01.2012 19:54
    Ne treba nam, taman da je Mesi! Sa grobarima neću da imam posla!
  • on

    02.01.2012 17:02
    ...
    Ako to znaci da ce ici iz kluba Merebasvili onda nikako...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport