Košarkaši Vojvodine dočekuju FMP

Košarkaši Vojvodine dočekaće danas ekipu FMP-a u revanš meču prvog kola Superlige Srbije.
Košarkaši Vojvodine dočekuju FMP
Foto: 021.rs
Abaligaš iz Železnika je u prvom meču savladao Novosađane sa 77:68.
 
U dalje nadmetanje odlaze ekipe koja zabeleži dve pobede.
Današnji meč Vojvodini dolazi dok su još uvek sveži ožiljci bolnog poraza u Podgorici u okviru kvalifikacija za ABA ligu.
Upravo zato bek Uroš Banjac ističe da bi pobeda nad FMP bila dragocen podstrek pred revanš meč protiv Podgorice u četvrtak.
 
Trener Vojvodine Miloš Isakov Kovačević podseća da crveno-beli celu sezonu igraju u ritmu nedelja- sreda-nedelja što se povremeno, kao u Podogorici, odražava kroz nešto opušteniju igru.
 
No, utakmica sa veoma dobrom ekipom FMP je prilika da igrači u crveno-belim dresovima pobedom potvrde vrednosti. Bila bi to lepa uvertira pred revanš utakmicu sa Podgoricom.
 
Utakmica Vojvodina- FMP se igra u Velikoj sali Spensa, a početak je u 16.30 časova.
  • Anonimus

    27.04.2024 13:10
    Voša danas pobeduje FMP, a u četvrtak Podgoricu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.