Moreira sledeće dve godine u Vojvodini

Bivši fudbaler Partizana Almami Moreira pristao je da pređe u Vojvodinu, a ugovor će potpisati početkom sledeće nedelje.
Bivši fudbaler Partizana Almami Moreira pristao je da pređe u Vojvodinu, a ugovor će potpisati početkom sledeće nedelje.

U saopštenju FK Vojvodine navodi se da će 33-godišnji vezni igrač potpisati ugovor na dve godine. "Fudbalski klub Vojvodina dobio je do sada najzvučnije pojačanje u zimskom prelaznom roku. Nakon povratka Aleksandra Kataija iz Olimpijakosa (pozajmica) i Milovana Milovića iz Javora, Almami Samori da Silva Moreira dogovorio se sa Vojvodinom oko potpisivanja ugovora", navodi se u saopštenju Vojvodine.

Moreira je u karijeri igrao za Žil Visente iz Portugala, Standard iz Liježa, moskovski Dinamo, Hamburg, Aveš i Dalijen. Ime je stekao u Liježu, a u beogradskom Partizanu stekao je status legende kluba. Sa crno-belima je proveo tri i po sezone i često je bio motor ekipe. Navijači su ga prozvali "Doktor Mo".

  • 21114

    20.01.2012 10:25
    @ PFC NS
    Nos u svoj lonac, ne komentarisi vesti o svetinji, izdajnice.
  • PFC NS

    20.01.2012 07:44
    Dr.Mo
    Hvala ti doktore za sve...
    Nateraj one lopove iz uprave da žale što su te oterali iz Partizana

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport