Moreira potpisao za Vojvodinu

Almami Moreira novi je član Fudbalskog kluba Vojvodina, potvrdio je za Radio 021 sportski direktor crveno-belih Miodrag Pantelić.
Almami Moreira novi je član Fudbalskog kluba Vojvodina, potvrdio je za Radio 021 sportski direktor crveno-belih Miodrag Pantelić.

Prema njegovim rečima, on još uvek nije doputovao iz Kine, gde je otišao kako bi raskinuo ugovor sa bivšim klubom, ali će do kraja nedelje biti na prozivci u trening centru "Vujadin Boškov".

"On je zvanično član Vojvodine, ali je morao da ode u Kinu kako bi sredio papire sa svojim bivšim klubom. U toku nedelje ga očekujemo da se priključi ekipi, a kako su se vratili i Ađuru i Abubakar, bićemo kompletni i spremni za početak prolećnog dela sezone", navodi Pantelić.

Moreira se smatra jednim od najboljih stranaca u istoriji domaćeg prvenstva, iz vremena dok je branio boje Partizana. Pored beogradskog kluba, omaleni igrač sredine terena, branio je boje Boaviste, Standardai Dinama iz Moskve, dok je prošle sezone igrao za kineski Dalijen. Iako ima portugalski pasoš, pretprošle godine je debitovao za A reprezentaciju Gvineje Bisao. (M.S.)

  • Galawix

    23.01.2012 13:56
    Hmmm...
    Jel' to prokišnjava, pa ovaj lik ni unutra ne skida pokrivač za glavu?

    Za sve ove godine morao je negde da vidi taj jednostavni običaj.
  • ns

    23.01.2012 13:14
    ima da se naradi ko crnac pod cijenjenim prijedŠednikom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport