Stiven Apija u Vojvodini?

Bomba januarskog prelaznog roka mogla bi da odjekne iz Novog Sada, jer Fudbalski klub Vojvodina ozbiljno pregovara sa proslavljenim fudbalerom Stivenom Apijom.
Bomba januarskog prelaznog roka mogla bi da odjekne iz Novog Sada, jer Fudbalski klub Vojvodina ozbiljno pregovara sa proslavljenim fudbalerom Stivenom Apijom.

Prema nezvaničnim informacijama, pregovori sa Apijom idu u dobrom pravcu i posao bi mogao da bude gotov u narednih nekoliko dana. Zadnji vezni igrač (32) je za nacionalnu reprezentaciju Gane odigrao 69 utakmica, bio kapiten i postigao 16 golova, dok je na klupskom nivou branio boje mahom italijanskih timova: Udinezea, Juventusa, Parme, Bolonje i Ćezene, a tri godine proveo je i u turskom Fenerbahčeu.

Iako iz kluba ne postoji zvanično saopštenje, na Wikipedia stranici Stivena Apije već piše da je poznati igrač već član novosadskih crveno-belih. Apiji bi na kraju sezone istekao ugovor sa Ćezenom, u čijem dresu je za pola sezone odigrao 15 utakmica, tako da bi novosadski klub trebalo da isplati neko obeštećenje Italijanima, ali je visina potencijalnog transfera i dalje nepoznata.

Takođe, u krugovima bliskim klubu se "šuška" da ovo neće biti poslednje zvučno pojačanje koje klub namerava da angažuje u ovom prelaznom roku, kao i da je izvesno da to neće biti do sada često spominjani Brazilac Žuka. (M.S.)

  • Фирма 1989

    27.01.2012 15:43
    @ roditelj
    Ако он дође ваше дете ће моћи од њега много да научи.Није све тако црно,ова управа је показала и више него довољно да брине о млађем погону....
  • neka dodje

    26.01.2012 15:58
    i mi da uzmemo jednom taj kup
    stephan lori apia ne stiven!
  • ShoneNS

    26.01.2012 14:30
    Ako bude
    Bilo bi fantasticno da dodje pa da uzmemo KUP ,a Patlidzanu da se tresu gace za titulom!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport