Voša pobedila Jermene u drugoj kontrolnoj utakmici na Zlatiboru

Fudbaleri Vojvodine pobedili su jermenski FK Noa rezultatom 3:2 u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama na Zlatiboru.
Voša pobedila Jermene u drugoj kontrolnoj utakmici na Zlatiboru
Foto: FK Vojvodina
Strelci za Vojvodinu bili su Uroš Nikolić u 49, a potom i Zukić i Seri iz penala u 71. i 85. minutu.
 
Za razliku od prvog kontrolnog meča u prepodnevnim satima protiv crnogorskog šampiona Dečića, Voša se više mučila protiv znatno jačeg rivala iz Jermenije.
Ekipa Noe stekla je dva gola prednosti, pošto je oba pogotka u 11. i 18. minutu postigao Logan Rodžerson.
 
Voša je uspela da preokrene u drugom poluvremenu, pošto je najpre u 49. minutu pogodio Uroš Nikolić, da bi u 71. i 85. Zukić i Seri bili precizni iz penala.
Božidar Bandović je i na ovom meču očekivano podelio minutažu, kao i u prvom susretu u prepodnevnim satima. Nakon utakmice, trener Vojvodine izrazio je zadovoljstvo novom pobedom.
 
"Imali smo jaku utakmicu, u prvom poluvremnu smo mogli da budemo bolji u ofanzivi. Kao što sam rekao i posle jutrašnje utakmice, teške su nam noge, naporno radimo, ali dosta dobro smo odgovorili u drugom poluvremenu, vratili smo se i dobro smo istrčali utakmicu.  Dali smo svima istu minutažu, igrači koji su jutros igrali 30, popodne su odigrali 60 minuta. Mogu da budem zadovoljan prikazanim do sada, moramo da sačekamo Bukinca, koji je povredio članak, nadam se da nije ozbiljnije povreda. Što se tiče ostalih, zadovoljan sam odnosom i radom, nastavljamo istim radom", izjavio je Bandović.
 
On je zadovoljan dosadašnjim radom i uslovima na Zlatiboru.
 
"Pozitivni su svi utisci, dobro radimo, nastavljamo svoj ritam. U četvrtoj nedelji nas takođe čeka naporan rad, a potom imamo i dve nove provere naredne subote. Želimo da ostanemo bez povreda, a neki igrači će sigurno imati i neke krize, što je normalno u fazi priprema. U drugom poluvremenu smo pokazali dobar presing, imali dobre akcije, ali najvažnije u ovom momentu je da napredujemo i da ostanemo svi zdravi", rekao je Bandović.
 
Fudbaleri Vojvodine će i naredne subote odigrati dva kontrolna meča, rivali su Bokelj iz Kotora i Mladost iz Lučana.
  • Lala

    30.06.2024 10:30
    Igrači
    Šta se dešava sa nadom Vojvodine,malim Jovanovićem,gde je on što ga nema na pripremama. Jel istina da ste ga oterali iz kluba,pa i mlađu braću iz mlađih kategorija. Ako je to istina,a priča se po gradu,onda nama nema napretka sa takvom politikom kluba

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Jedan vek "Karađorđa"

Na današnji dan, 28. juna, pre tačno sto godina, otvoren je stadion Fudbalskog kluba Vojvodina, današnji Karađorđe.