Stigao Apija, u utorak potpisuje za Vošu

Bivši reprezentativac Gane Stiven Apija doputovao je danas u Novi Sad, gde će u utorak obaviti neophodne lekarske preglede pre potpisivanja ugovora sa Vojvodinom.
Bivši reprezentativac Gane Stiven Apija doputovao je danas u Novi Sad, gde će u utorak obaviti neophodne lekarske preglede pre potpisivanja ugovora sa Vojvodinom.

To je danas potvrdio i sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić, koji je dodao da bez obzira na krajnji epilog oko angažovanja Apije, Novosađani više neće razmišljati o novim pojačanjima ove zime.

"Naravno, o Apiji smo sve znali, ali nam ga je njegov menadžer ponudio. Tako je došlo do kontakta. Zatim smo se dodatno raspitali i sad čekamo lekarske preglede. Posle toga dogovaraćemo se o uslovima, ali sa Apijom, ili bez njega za nas će prelazni rok biti gotov", izjavio je Pantelić.

  • @ lalos

    01.02.2012 10:39
    ?
    kakvi smo mi to ljudi?
    Kada su igrali anonimci, nasa deca-nije valjalo.
    Kada dodje Apija(!!!) i Moreira, ne valja ni onda, spominjes Bulica...
    Svi ko jedan-proslo je vreme laznih pobednika!
  • 01.02.2012 08:07
    za brata LALOSA
    I ja sam LALOS, i ponosim se time i FK Vojvodinom, ali brate od povlacenja nema NISTA! Taj nas mirni i gospodski mentalitet nas je i doveo dovde. Nema vise povlacenja, od toga nema nista, ako volis Vosu na stadion-pravac KARADJORDJE!!!
  • Lalos

    31.01.2012 11:52
    Bata pere biografiju
    Covek pere biogafiju poput Arkana,Juse Bulica i poput mnogih drugih iz kriminalnog miljea.Arkan je bio sampion,a Jusa isto osvojio Kup.Kome njihove i Batine titule i kupovi trebaju.Nama pravim Lalosima i Vojvodinasima sigurno ne.Sve je to vestacka tvorevina.U Vojvodini nema vise autenticnosti i lalosa.Samo kad vidim onog Rabrenovica da predstavlja klub,svega mi je dosta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport