Voša ima nove dresove, promovisaće ih u nedelju na utakmici u Bačkoj Palanci

Fudbalski klub Vojvodina predstavio je nove dresove i naveo da im je od danas novi tehnički sponzor kompanija Homa
Voša ima nove dresove, promovisaće ih u nedelju na utakmici u Bačkoj Palanci
Foto: FK Vojvodina
Svetski poznat španski sportski brend oblačiće Vošu naredne dve sezone, s obzirom na to da je saradnja zvanično potpisana do leta 2026.
"Ovaj novi ugovor biće početak blagotvorne veze kluba i kompanije Homa, jer će Homa predstavljati Vojvodinu u više od 140 zemalja gde je komercijalno prisutna i proširiće svoje okvire međunarodnih sponzorstava, dok će Vojvodina osnažiti svoj komercijalni imidž", navode u Vojvodini.
 
Homa je španska kompanija posvećena proizvodnji i komercijalizaciji sportske opreme.
Homa je ujedno i najvažniji sportski brend Španije, sa najvećim obimom prodaje u svetu, i nalazi se u top 10 svetskih brendova.
 
Osnovana je od strane Fruktuoza Lopeza 1965. godine. Trenutno je prisutna na tržištima u više od 140 zemalja i ima osam podružnica u Sjedinjenim Američkim Državama, Italiji, Kini, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Meksiku, Panami i Brazilu.
 
Homa je prisutna u svim tradicionalnim sportskim disciplinama. Kada govorimo o fudbalu, sponzoriše više od 300 profesionalnih timova širom sveta, i veoma je prisutna u najvažnijim takmičenjima kao što je Svetsko prvenstvo.
 
Španski timovi poput Viljareala (dvostrukog polufinaliste Lige šampiona), Atalante (trenutnog šampiona Lige Evrope), Svonsija, Norič Sitija, Andrelehta, Hofenhajma, Avra i hrvatske Rijeke. Reprezentacije poput Ukrajine, Rumunije, Kube i Hondurasa, između ostalih, takođe nose Homa opremu.
 
Veoma je interesantno da je u jednom periodu moderne istorije Vojvodine, Homa već bila sponzor "stare dame", kada je 2014. Vojvodina osvojila svoj prvi trofej Kupa Srbije.
 
Vojvodina će igrati u novim dresovima od prvog kola Mocart bet Superlige Srbije, u nedelju od 19.30 časova u Bačkoj Palanci, kada igra protiv ekipe FK Tekstilca iz Odžaka.
  • LFCC

    24.07.2024 14:49
    Plava zvezda fali
  • Moje mišljenje

    21.07.2024 12:31
    Ovo je moje mišljenje ne mora niko da se složi.
    Vojvodina je uvek imala ružne dresove od nastanka do danas, mislio sam da to i ne može bolje da izgleda zbog takvih odnosa boja.
    Onda sam prvi put prošle godine primetio da FK Vojvodina ima lepe dresove. Kako šta, nemam pojma ali ti dresovi su ličili na nešto.
    Ovi novi nisu ni blizu prošlogodišnjih, kako šta, nemam pojma, a valjda je najbitnije kako će igrati i rezultati na terenu, a manje su bitni dresovi.
  • Darko

    21.07.2024 10:48
    Šta rade VOŠI...
    Sve je to neki interes...Nekad se pevalo pola bela,pola crvena.Sada dijagonalna...VOŠA NAŠA,sve manje naša!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.