Voša večeras protiv Ajaksa u Amsterdamu: Šta se može protiv evropskog velikana?

Fudbaleri Vojvodine gostuju večeras ekipi Ajaksa, u Amsterdamu, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropu.
Voša večeras protiv Ajaksa u Amsterdamu: Šta se može protiv evropskog velikana?
Foto: FK Vojvodina

Pred izabranicima Božidara Bandovića je veliki zadatak - da se izbore za povoljan rezultat pred revanš utakmicu koja će se igrati u Bačkoj Topoli.

Evropski fudbalski velikan je favorit u predstojećem meču, a Bandović poručuje da njegov tim mora da odigra perfektnu utakmicu.
 
"Da budemo fokusirani od prve do poslednje sekunde. Naš ritam neće biti isti, brzina i intenzitet moraju da budu na visokom nivou. Unapredili smo se u svim segmentima igre, atmosfera je odlična i to nam daje pravo da se nadamo i verujemo, a ja u čuda verujem. Ovo će biti teška utakmica, jer Ajaks taktički i fizički zna šta treba da radi na terenu. Ovo je samo jedno više iskustvo i izazov i da vidimo gde treba da unapredimo ekipu. Verujem da smo posle ovog prelaznog roka još bolji", kaže Bandović.
Ajaks je imao nešto teži period iza sebe, iz kog pokušava da se izvuče. Trener Frančesko Farioli imao je priliku da se upozna sa igračima u seriji prijateljskih utakmica pred sezonu, tako da postava još nije u potpunosti uspostavljena.
 
"Namerno smo birali novu postavu za svaku utakmicu u pripremnim prijateljskim mečevima kako bismo videli hemiju između različitih igrača. Konkurencija među njima je bila jaka. Danas će biti jedanaest startera, a najvažnije je da će to biti naša 'početna tačka'. Više od svega, biće to timski napor tokom cele sezone", naveo je Farioli.
 
Meč između Ajaksa i Vojvodine igra se sa početkom u 20.30 časova.
  • Dr Feel-Ud

    25.07.2024 15:15
    Kakvi komentari.

    Vi još uvek niste shvatili da je samo BG bitan?
    Sretna vam svima jogurt revolucija
  • B

    25.07.2024 15:09
    Imaju sreće
    Igraju posle partizana pa ih neće biti jako sramota.
  • Ljupko

    25.07.2024 15:03
    Petarda u najavi
    ... samo da se prođe časno... a petarda ne gine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.