Moreira: "FK Vojvodina je veliki projekat"

Zasad najzvučnije pojačanje Fudbalskog kluba Vojvodina, Portugalac Almami Moreira poručio je svima koji su ga nagovarali da odustane od dolaska u Novi Sad da su pogrešili u proceni.

Zasad najzvučnije pojačanje Fudbalskog kluba Vojvodina, Portugalac Almami Moreira (33) poručio je svima koji su ga nagovarali da odustane od dolaska u Novi Sad da su pogrešili u proceni.

Prema njegovim rečima, i pored brojnih ponuda, potpisao je upravo za Vojvodinu jer smatra da je u pitanju klub koji se gradi za velike ambicije.

"Vojvodina je veliki projekat, generacija u nastajanju i ja želim da budem deo istorije ovog kluba. Ove sezone jurišamo na Kup i verujem da možemo da ga osvojimo, ali razmišljaćemo o još većim ciljevima. Mnogi su mi prebacivali zbog moje odluke da dođemu Novi Sad, ali na kraju će mi se oni izviniti", kaže omaleni Moreira.

Moreira da preuzme lidersku palicu

Sportski direktor crveno-belih miodrag Pantelić kaže da je Portugalac bio prva meta Novosađana od momenta kada su iz kluba otišli Slobodan Medojević i Giorgi Merebašvili. Pantelić dodaje da se od kretivnog veziste puno očekuje. "Posle iznenadnog odlaska dvojice startnih veznih igrača, održali smo sastanak uprave kluba i stručnog štaba i zaključili da nam je prva meta upravo Moreira. Sada je on tu, i želim da istaknem da od njega očekujemo da se od prvog dana nametne kao lider ekipe", kaže Pantelić.

Ekipa sa "Karađorđa" mogla bi do večeras da bude jača za još jedno veliko ime. Kako 021 saznaje, nekadašnji kapiten reprezentacije Gane Stiven Apija je u Novom Sadu, gde treba da obavi medicinske preglede posle kojih će klub odlučiti da li da angažuje snažnog vezistu. (M.Sovilj-miodrag@021.rs)

Satiričnu verziju ove vesti pogledajte u novoj epizodi Teleplova ''Moreira i FK Vojvodina''

  • paolo

    02.02.2012 11:08
    @ lalos
    Ti si bas opterecen Batom, ovo ti je drugi identican komentar.
    Pojacanja su dovodjena iz godine u godinu sve bolja, preko Djurovskog,Merebasvilija i konacno do Moreire. To se zove valjda ozbiljan rad i stabilnost kluba a ne Jusa i gluposti.
    Cemu zla krv, ne mozes pobedjivati sa omladincima bez obzira na to sto su to, kako se nakaradno kaze, nasa deca.
  • Slajcanin

    01.02.2012 19:06
    Ovo nije Vojvodina
    Svilar-Vujkov-Mokus-Jurcic-Novoselac-Rutonjski-Lerinc-Ivezic-Vucekovic-Pavkovic-Licinar.Trener moj Salajcanin,Toza Veselinovic.Ovo je bila Vojvodina,a ne ova Batina,skrpljena s koca i konopca.Covek umislio da je labud i da ce da poleti.Neverovatano smesan lik.
  • Slaninar Zapad

    01.02.2012 14:30
    za Lalosa
    Bata je dosad samo ispumpavao pare iz kluba, nestajali su milioni evra(sezona prodaje Kačara i Despotovića) plaćao plate radnicima u hotelu kad proda igrača(kao prošle godine kad je prodat Mrđa), red je da nam nešto i vrati od onog što je zaradio od nas.
    Kad smo već nesposobni da ga sklonimo, onda nek nam baci više neke mrvice...

    Kup se mora osvojiti, kad ako ne sad?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.