Milan Mandarić se povlači iz Vojvodine posle samo četiri meseca

Milan Mandarić, američki biznismen srpskog porekla, odlučio je da podnese ostavku na sve funkcije u Fudbalskom klubu Vojvodina, samo četiri meseca nakon što je izabran za potpredsednika kluba.
Milan Mandarić se povlači iz Vojvodine posle samo četiri meseca
Foto: FK Vojvodina
Kako prenosi Sport klub, razlog zbog kojeg se nekadašnji vlasnik više evropskih klubova odlučio na ovaj korak je razmimoilaženje u stavovima sa ljudima iz uprave Vojvodine.
 
Kako se navodi, Mandarić je nezadovoljan sopstvenom ulogom i uskoro bi trebalo da ozvaniči odluku o povlačenju.
Osamdesetpetogodišnji biznismen je ovdašnjoj javnosti poznatiji kao čovek iz fudbala, odnosno kao vlasnik klubova iz Engleske, Belgije, Francuske i Slovenije.
 
Njegov ulazak u domaći fudbal, i to u novosadsku Vojvodinu, bio je predstavljen kao velika stvar.
On je tada rekao da je srećan što dolazi u Vojvodinu, odnosno u Novi Sad u kojem je odrastao.
 
"Novi Sad je uvek bio u mom srcu. I kada sam kao mlad odlazio u Beograd, kada je sunce zalazilo, svaki dan smo supruga i ja seli u kola da se vratimo, jer nismo mogli da izdržimo bez Novog Sada", rekao je Mandarić u svom prvom govoru kao potpredsednik Vojvodine.
 
Mandarić je pre nekoliko godina u intervjuu rekao da nema ništa protiv toga da ulaže u novac u fudbal, ali da je protiv toga da ga baca. 
 
Tada je i naveo da se ne bi više uplitao ni u jedan klub sa Balkana, jer "nema tu dobrih uslova za biznis".
  • Kapetan momcadi

    01.08.2024 22:29
    Vosa na dobitku
    Otisao je Mandaric, dobar fudbalski radnik i materijalno bogat covek ali je u klubu sada i zvanicno Boske, jos sposobniji i snalazljiviji od Mandare, sa Bosketom u Vosi nema zime!
  • pera

    01.08.2024 10:51
    cudi me da je sa tolikim sikustvom naseo na sns pricu. jer zaista mislio da ce oni njemu da prepuste. evo boske ce da popuni mesto, ipak je on ekspert.
  • Detos

    28.07.2024 12:21
    Jaka Vosa Jaka Srbija zar ne
    Šteta što čovek sa ovakvim iskustvom napušta Vojvodinu a ostaju u klubu sumnjivi kadrovi koji talente daju bg klubovima za džabe...
    Čudno je što se ovo desava pred važne utakmice Vojvodine a što nije slučajno
    Neko ne želi jaku Vosu
    Sramotno za upravu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport