Drogba i Esijen dolaze u Novi Sad?

Fudbaleri Čelsija čestitali su Apiji dolazak u Vojvodinu i najavili da će doći u Novi Sad i uživo posmatrati meč crveno-belih protiv Metalca u srpskom prvenstvu.

Fudbaleri Čelsija čestitali su Apiji dolazak u Vojvodinu i najavili da će doći u Novi Sad i uživo posmatrati meč crveno-belih protiv Metalca u srpskom prvenstvu.

Čim je ozvaničeno da je Stefan Apija potpisao za Vojvodinu, telefon fudbalera iz Gane je počeo da zvoni. Mnogi su ga zvali da mu čestitaju, među njima i najveće zvezde afričkog i svetskog fudbala, poput Kamerunca Samjuela Etoa i dvojca iz Čelsija Didijea Drogbe i Mikaela Esijena.

Na sajtu Vojvodine objavljeno je da su se Drogba i Esijen interesovali kada će Apija debitovati za svoj novi klub na stadionu "Karađorđe", a kada im je on dao informaciju, najavili su dolazak u Novi Sad 10. marta na meč Vojvodina - Metalac kako bi uživo dali podršku svom prijatelju.

Apiju je danas došao da pozdravi i njegov bivši selektor Milovan Rajevac, srpski stručnjak koji je "crne zvezde" odveo do četvrtfinala Mundijala u Južnoj Africi 2010. godine. Novi igrač Vojvodine bio je kapiten Gane kada je Rajevac bio selektor.

Fudbaleri Čelsija čestitali Apiji dolazak u Vojvodinu i najavili da će doći u Novi Sad i uživo posmatrati meč "lala" protiv Metalca u srpskom prvenstvu.
  • 03.02.2012 10:56
    A da... ha, ha, ha
    E ima ce bas sta da vide ... i to cuj protiv koga, protiv strasnog Metalca.
  • Ponosan

    03.02.2012 10:30
    Eto sta se sve moze, kada Novosadjani misle prvenstveno o sebi! Fudbale se vraca kuci, Stara Dama ponosno dize glavu!
  • nslala

    03.02.2012 10:28
    :D
    NJUZ.NET??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.