Bandović pred Maribor: Ako ponovimo dvomeč sa Ajaksom, imamo velike šanse

Trener Vojvodine Božidar Bandović smatra da njegova ekipa ima velike šanse za plasman u plej-of Lige konferencija ukoliko ponovi igru iz dvomeča sa Ajaksom.
Bandović pred Maribor: Ako ponovimo dvomeč sa Ajaksom, imamo velike šanse
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri Vojvodine u utorak putuju za Maribor, gde će u četvrtak gostovati istoimenom klubu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a u timu neće biti samo povređenog Alekse Vukanovića.
 
"Očekuje nas teška utakmica protiv organizovanog i disciplinovanog protivnika, ali ako ponovimo igru iz dvomeča sa Ajaksom, imamo velike šanse da prođemo u narednu rundu. Što se tiče tima, Aleksa Vukanović je van stroja zbog povrede, dok je Vukan Savićević izostavljen iz predostrožnosti jer je osetio primicač, ali nije povreda, jutros je trenirao. Moramo da ponovimo istu disciplinu, istu energiju i motivaciju kao protiv Ajaksa", izjavio je Bandović.
On se osvrnuo i na poraz od Čukaričkog u nedelju na Banovom brdu.
 
"Kao trener preuzimam odgovornost za poraz, jer sam ja odlučio da pružim šansu nekim igračima, jer su je zaslužili svojim radom na treninzima. Smatram da smo bili na nivou od prvog minuta, da bi utakmica bila drugačija. U potpunosti snosim krivicu, polazim od sebe šta sam mogao da učinim, ali sam siguran da i igrači znaju šta nije valjalo. Nedostajala nam je energija, ali ovaj poraz neće uticati na nas, moramo da prebrodimo ovo. Ne volim način na koji smo izgubili, ali ovaj tim ima moć da gleda ka napred i svestan je cilja, a na tom putu će biti ovakih utakmica",  rekao je Bandović.
Odgovorio je i na pitanje o debiju povratnika Slobodana Medojevića.
 
"Sigurno da novim igračima treba još vremena da se uigraju. Medojević je tek došao, potrebno je da se spremi, vreme će pokazati. Ali, čitav tim nije bio na nivou. Ja sam verovao da tim koji je počeo da je mogao da pobedi ovu utakmicu, jer ja znam koliko oni mogu. Drugo, između Ajaksa i Čukaričkog imali smo samo dva dana odmora i pojedinci su sigurno bili u stanju da igraju i da se ne povrede, ali bi onda bilo veliko pitanje u kakvom bi stanju bili za Maribor, jer je razmak između opet blizu. Želimo da igramo na dva fronta, zato imamo i toliki fond igrača. Imamo još mnogo utakmica", naveo je Bandović.
  • Паја

    05.08.2024 21:07
    Навијачи су спремни, град плаћа пут. Мора да ће бити победа.
  • Lalo

    05.08.2024 20:17
    jedem luka i slanine
    Nemojte samo kao protiv Čukaričkog, možete vi i gore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport