Bandović nakon poraza u Mariboru: Možemo da preokrenemo u revanšu

Trener Vojvodine Božidar Bandović kaže nakon poraza novosadskog tima od Maribora, rezultatom 2:1, da ima razloga za optimizam pred revanš.
Bandović nakon poraza u Mariboru: Možemo da preokrenemo u revanšu
Foto: FK Vojvodina

Voša je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija izgubila od Maribora nakon što je gol primila u poslednjoj sekundi, dok je poslednjih pola sata igrala sa igračem manje, jer je isključen Slobodan Medojević.

"Mislim da je prvo poluvreme bilo izjednačeno, mogli smo da imamo sigurniji pas i taktičke pozicije, imali smo problema po desnom boku. Problem su nam bile i te dve izmene zbog povreda, a u drugo poluvreme do primljenog gola, mi smo bili ti koji smo mogli da damo gol. Crvenom kartonu je možda prethodio faul, ali ostali smo sa igračem manje, izjednačili smo, uspeli da se vratimo u meč. Kontrolisali smo sredinu, nismo smeli da primimo taj gol. Čestitam igračima na borbenosti i navijačima na podršci. Imamo još jednu utakmicu i verujemo da možemo da pobedimo i da prođemo dalje", navodi Bandović.

Dodaje i da, bez obzira na poraz, nema razloga za pesimizam.
 
"Mi treba da budemo pozitivni, jer smo i protiv Ajaksa pokazali da smo dobra ekipa i da imamo dobar stil igre. Mogli smo da budemo bolji, posebno u prvom poluvremenu i smatram da dok stvaramo šanse, golovi će doći. Mogli smo da izbegnemo crveni karton, jer je bilo daleko od gola. Ali, treba da budemo pozitivni i da se spremimo za revanš. Izgubili smo mnogo lopti i to su iskoristili u tranziciji. Naš posed mora da bude bolji i taktičke pozicije u napadu. Što se tiče energije, nije nam nedostajala, samo je utakmica otišla u drugom smeru i zato je na trenutka izostao naš presing", zaključuje Bandović.
 
Revanš meč je 15. avgusta u Bačkoj Topoli.
  • Dno

    09.08.2024 19:51
    Odlazi
    Kupi se zajedno sa svojim stručnim štabom i odlazi što pre .Zbiljiću reaguj dok ne bude kasno.
  • Hitnooo

    09.08.2024 15:20
    Lala
    LALATOVIĆA za trenera dok ne bude kasno.Pa ovaj Bandović je prevara,sve izgubi i priča da je to dobro kako smo igrali........
  • Saša

    09.08.2024 14:01
    Dovesti Lalatovića za trenera pod HITNO!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.