Zašto nigde nije bilo prenosa Vošine utakmice protiv Maribora?

Građani koji su želeli da gledaju utakmicu između Maribora i Vojvodine na "malom ekranu", nisu to mogli da učine, jer prenosa nigde nije ni bilo.
Zašto nigde nije bilo prenosa Vošine utakmice protiv Maribora?
Foto: FK Vojvodina

Nakon kritika upućenih javnom servisu što nije prenosio utakmicu Vojvodine protiv Ajaksa u Amsterdama, sada ljubitelji fudbala nisu mogli da gledaju meč ni na jednom domaćem kanalu.

Iako nije bio propust kluba, FK Vojvodina se izvinila javnosti.
 
U saopštenju navode da je NK Maribor prodao ekskluzivna prava slovenačkoj televiziji koja je na upit naše domaće medijske kuće odbila saradnju. To je bio razlog zbog kojeg je prenos utakmice bio onemogućen.
"FK Vojvodina se izvinjava javnosti, uz napomenu da smo i mi bili neprijatno iznenađeni, svesni da je nečuveno da izostane prenos utakmice kvalifikacija za Ligu konferencija", dodaju u Vojvodini.
 
Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija igra se 15. avgusta, na stadionu u Bačkoj Topoli, a prenos će biti na kanalu Arena sport, u 20 časova.
  • Vasilije

    09.08.2024 19:02
    Iskreno j............ Dosta je više zadnjih minuta pa kuknjava.
    O smo i to je to izgleda u mnogo čemu osim fudbala.
  • SK

    09.08.2024 16:56
    Teo sam
    ...da gledam Vosu, da se ne jedim zbog basketa do pred kraj. Kakva bi to greska bila, koliko mi je drago sto sam gledao fantaziju od igre nase reprezentacije, a ujedno sramota sto nisam verovao u njih, vec po ko zna koji put u stranacke kandze zarobljenu Vosu. SK Slovenija je prenosio utakmicu inace, i drago mi je sto nisu dali Areni prenos, iako je placam, al samo do isteka prvog i poslednjeg ugovora.
  • Andrija Šrek

    09.08.2024 16:55
    ??
    Ja ne razumem što ste opet sad nezadovoljni?
    Pa sad su prenosili Ajax, šta još hoćete??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.