Vojvodina poražena u Bačkoj Topoli, TSC ubedljiv

Fudbaleri Vojvodine poraženi su od TSC-a, rezultatom 3:1, u utakmici četvrtog kola domaćeg šampionata.
Vojvodina poražena u Bačkoj Topoli, TSC ubedljiv
Foto: FK Vojvodina
Golove za TSC postigli su Ćirković u 36, Pejić u 45. i Sos u finišu meča. Jedini gol za Vojvodinu upisao je Ivanović.
 
Voša je bila ta koja je napadala i preuzela posed lopte od početka utakmice i već u devetom minutu Veličković je lepo pogodio dalji ugao sa ivice šesnaesterca, ali je posle signalizacije iz VAR sobe sudija svirao nedozvoljenu poziciju.
TSC je imao dva pokušaja sa distance preko Đakovca i Pantovića, ali daleko od gola Lazara Carevića. Voša je potom imala dve solidne prilike, Mihailo Ivanović nije uspeo da glavom sprovede centaršut Bamidelea, a ubrzo je i Seri iskosa sa leve strane gađao preko gola.
 
U 35. minutu ponovo je u centru pažnje bio Veličković, opet se odlično ubacio iz drugog plana, proigrao Ivanovića koji je pogodio mrežu, ali je opet posle VAR signalizacije poništen zbog ofsajda.
 
Kazna je usledila već u sledećem napadu, Ćirković je prihvatio dubinsku loptu, zalomio Buteana i prevario Carevića preciznim udarcem za 0:1.
Voša je uzvratila, Korać je gađao sa distance pored stative, a najbolju šansu imao je Bamidele u 45. minutu. Ivanović je centrirao sa levog boka, Bamidele je bio sam na petercu, ali je glavom gađao pored stative. Opet je posle Vošine velike šanse, stigla kazna na drugoj strani. Banjac je prevario Sičenjea i izašao sam na Carevića, koji je uspeo da zaustavi njegov udarac, ali je u nastavku akcije Banjac poslao povratni pas za Pejića koji je neometano pogodio prvi ugao za 0:2.
 
Voša je od starta drugog poluvremena krenula u ofanzivu, Seri je opet bio najopasniji i imao je prvi pokušaj ka golu u 50. minutu, kada je gađao pored stative. U 58. minutu Voša je uspela da smanji zaostatak, pošto je Ivanović pogodio za 1:2. Dugu loptu Đakovca presekao je Seri, koji je opet sačekao pravi trenutak da proigra Ivanovića, a ovaj se odlično ubacio iza leđa odbrane i iz prve poslao loptu pored golmana Ilića za 1:2.
 
Domaći tim je nastavio da napada, u dve situacije se u opasnoj poziciji našao Ivanović, ali je opet bio u ofsajdu, da bi potom Korać još jednom snažno šutirao sa distance, za malo pored stative.
 
TSC je imao veliku šansu 20 minuta pre kraja, kada je Šoš ostao sam pred golom posle povratne Ćirkovića, šutirao je pored stative.
 
Božidar Bandović je u finišu odlučio da osveži ekipu, Lazar Nikolić i Savićević su zamenili Buteana i Medojevića, a potom je ušao i Sukačev umesto Veličkovića.
 
Voša je u finišu imala novu šansu preko Koraća, koji je ovaj put glavom pokušao posle centaršuta Bamidelea, ali je na mestu bio Ilić.
TSC je u poslednjim trenucima meča uspeo da dođe do trećeg gola, nakon kontre, Đakovac je proigrao Šoša, ovaj prevario Lukasa Barosa i pogodio dalji ugao za konačnih 1:3.
 
Do kraja nije bilo promene rezultata, pa je Voša upisala i drugi poraz u prvenstvu od početka sezone. U četvrtak na ovom istom stadionu Vojvodina će ugostiti Maribor u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a potom naredne nedelje gostuje Radničkom 1923.
  • Superhik

    12.08.2024 09:13
    Sramota
    Dodje još jedna sezona i već na startu izgubljena.
    Od mladjih karegorija do prvog tima čist amaterizam.
  • 2x Ajax, Čukarički,

    12.08.2024 03:42
    Lala
    11.08.2024 • 22:29
    I šta sad
    Ovo polako prelazi u sramotu i bruku,a trener se prijavio već treći poraz za redom da prihvata krivicu. Tu nešto ne štima,a treba po obećanju da ove sezone budemo šampioni.
    Nije treći nego peti
  • Hm

    11.08.2024 23:54
    Realno
    Ovaj Bandović je od 6 utakmica 5 izgubio a u četvrtak će i 6. Važno da je igra dobra :-) hahahhaaha.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.