Bandović: Možemo da prođemo Maribor, ekipa oslabljena

Trener Vojvodine Božidar Bandović i vezista Vukan Savićević optimisti su pred revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv ekipe Maribora.
Bandović: Možemo da prođemo Maribor, ekipa oslabljena
Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine dočekaće Maribor na "TSC areni" u četvrtak, u 20 časova. Voša je u prvom meču poražena rezultatom 2:1.

"Znamo svi u kakvoj smo situaciji trenutno, da nismo pobedili niz utakmica, ali moramo nekako da mobilišemo i suzbijemo redove. Imali smo dosta sastananak posle TSC-a, znamo šta nam je činiti. Šef nam je ukazao na neke stvari, imali smo sastanak i sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem i svi zajedno znamo da je naš zadatak da prođemo Maribor. U pitanju je kvalitetan tim, znamo svi da je najopasniji Iličić, ali fudbal je igra sa 11 igrača, a mi smo kao ekipa jaki i možemo da prebrodimo ovu stanicu", poručio je Vukan Savićević.

Božidar Bandović veruje da Vojvodina može da nadoknadi zaostatak, ali je ukazao na to da je ekipa oslabljena. U timu neće biti Vukanović, Poletanović, Radulović. 
 
"Značajna utakmica za nas. U prvom meču smo bili dobri u nekim segmentima, u pojedinim situacijama videli smo neke odluke koje su pod znakom pitanja. Moramo da budemo više koncetrisani i da ja kao trener mogu da uradim da pomognem igrače da pobedimo. Verujem u ove igrače i svoje saradnike, u to nema sumnje. Iako su rezultati izostali, igrali smo dobro. Želim i da kažem da je ovaj tim počeo da se stvara od januara i mi smo za sedam meseci uradili mnogo toga dobrog i to govorim zbog igrača, a ne zbog sebe. Ja ne želim da ostanem u nekom klubu jer sam sa nekim dobar, već na osnovu svog rada, svoje ekipe i načina igre. Što se tiče vere i nade da prođemo u sledeći krug, mislim da su ovi momci našom energijom i igrom dali i navijačima veru da možemo da uradimo više. To je veliki izazov", poručio je Bandović.
  • Pezos

    14.08.2024 17:51
    Propade još jedna sezona u avgustu posle 5 kola!!! Opraštamo se od evrope sa 100% učinkom poraza (najverovatnije)… rasprodaja igrača do kraja avgusta u septembru smena trenera… sve već viđeno 100 puta… UPRAVA NAPOLJE!!!!
  • Luka

    14.08.2024 17:07
    Zašto?
    Zašto bi prošli pa ìsli na Bešiktaš kada mogu igrati u Evropi sa sebi ravnim u Ligi Konferencije?
    Bolje vrabac u ruci nego golub na grani
  • Vozim se autobusom

    14.08.2024 16:27
    Hmm
    Možete, ali nećete... nažalost...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.