Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.
Vojvodina izgubila od Napretka
Foto: FK Vojvodina
Voša je već u prvom minutu poslala jasan znak da će danas želeti da napadne rivala, odmah su domaći izveli dobar napad, koji je završio Nikolić oštrim centaršutem kroz peterac, ali tamo nisu do lopte stigli Seri i Ivanović.
 
Nakon toga, Lukas Baros je oprobao udarac sa distance, šutirao je preko gola. Nakon uvodnog pritiska i napada Vojvodine, uzvratili su i Kruševljani.
Gosti su bili najbliži golu na isteku 15. minuta kada se Bastajić namestio iskosa sa leve strane, gađao dalji ugao i pogodio stativu.
 
Voša je tri minuta kasnije imala najbolju priliku od početka, Ivanović je pobegao čuvarima i centrirao za Bamidelea u peterac, ali je ispred njega u poslednjem trenutku reagovala odbrana Napretka.
Novu šansu u 27. minutu imao je Seri, posle kornera i gužve u šesnaestercu, Ivanović je glavom prebacio skroz na drugoj stativi, ali je Seri takođe glavom gađao preko prečke. Upravo je Seri imao još dve nove prilike, u narednih 10 minuta dva puta je gađao iskosa sa leve strane u dalji ugao, ali je bio neprecizan.
 
U poslednjim trenucima prvog poluvremena Radulović je propustio stopostotnu šansu. Poletanović je poslao dugu loptu za Ivanovića, lopta se odbila do Radulovića koji je bio sam pred golom, ali je njegov slab udarac lako uhvatio Preković.
 
Voša je nastavila da napada i na startu drugog poluvremena, igrala na polovini rivala, ali su gosti bili bliži vođstvu.
 
Napredak je u 57. minutu imao najveću šansu u nastavku, Petković je ostao sam na drugoj stativi, ali nije uspeo da skrene u mrežu snažan centaršut.
 
Dva minuta kasnije, gosti su poveli, posle akcije po levoj strani, Karaklajić je proigrao Petkovića koji je šutirao sa nekih 10-12 metara i savladao Rosića za 0:1.
 
Voša je odmah uzvratila i to preko Serija u 61. minutu. Poletanović je poslao perfektnu dugu loptu, a Seri je još lepše primio u punom trku i šutnuo pored Prekovića za 1:1. U 65. minutu Poletanović je poslao još jednu preciznu dugu loptu preko odbrane Napretka, ovaj put je Radulović iz prve gađao preko gola.
 
Nakon toga, Božidar Bandović je odlučio da napravi dve promene, Drobnjak i Uroš Nikolić zamenili su Lukasa Barosa i Andriju Radulovića, a prethodno je i Veličković zamenio Ivanovića, da bi u finišu osvežio i vezni red uvođenjem Savićevića umesto Poletanovića.
 
Voša je u finišu pokušavala da dođe do preokreta, Drobnjak je posle Serijevog kornera gađao pored stative, a na sličan način pokušao je i Bamidele, takođe je bio neprecizan.
 
U poslednjem minutu utakmice, posle kontre, Šarić je pobegao po desnoj strani i pogodio prvi ugao sa ivice šesnaesterca za konačnih 1:2.
  • Derle

    26.08.2024 18:32
    Odlazite
    Ovo je sada tužno i bezobrazno
    Uprava i bandovicu odlazite u paketu obavezno
    Navijaci su svoje rekli rezultati sve govore
    Firma sever ...
  • Rasa sa salasa

    26.08.2024 09:17
    Domaću ligu treba ukinuti. Izvor raznoraznih zala i marifetluka, i potpuno negledljivo. Stadioni - pista za najgori radikalsko-mafijaški šljam. Ko želi da uživa u dobrom fudbalu, taj sigurno ne ide na naše stadione.
  • samo jedno

    26.08.2024 04:41
    Skinuti s budžeta pa nek...
    Skinuti profesionalce sa budžeta ovog jadnog naroda, pa nek rade šta oće...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport