Bandović razrešen dužnosti u FK Vojvodina

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da je šef stručnog štaba Božidar Bandović razrešen svojih dužnosti.
Bandović razrešen dužnosti u FK Vojvodina
Foto: FK Vojvodina
Fudbalski klub Vojvodina, na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem, zahvaljuje se Božidaru Bandoviću i njegovom pomoćniku Srđanu Stojčevskom na saradnji i svemu što su učinili za naš klub u teškom trenutku, od početka 2024. godine do danas.
"Pod vođstvom Božidara Bandovića, Vojvodina je posle teškog starta sezone 2023/24, uspela da stigne do četvrte pozicije i plasmana u kvalifikacije za Ligu Evrope, gde je odmerila snage sa velikim Ajaksom", navode iz ovog kluba.
FK Vojvodina svom dosadašnjem treneru Božidaru Bandoviću želi "mnogo uspeha i sreće u nastavku karijere".
 
Istovremeno, FK Vojvodina obaveštava javnost i da će u predstojećem derbiju protiv Partizana ekipu voditi Nemanja Krtolica, uz pomoć dosadašnjih članova stručnog štaba.
  • Mire Naselje

    29.08.2024 22:32
    Slazem se za Malajca
    I ja mislim da je vreme da Malajac konacno postane sef strucnog staba (kako se to lepo kaze) FK Vojvodina. Covek vec decenijama prodaje kokice i semenke na stadionu, poznaje navijace, zna ljude iz kluba a u odlicnim je odnosima sa semenkarima u mnogo evropskih gradova. Recimo, semenkari na San Siru i Old Trafordu ga dobro znaju i te Malajceve veze bi mogle da odigraju veliku ulogu ako bismo dovodili neke igrace iz tih gradova. Malajac za trenera, treba da napravimo peticiju i da nas tim konacno preuzme neko kompetentan.
  • Krle

    29.08.2024 11:10
    Malajca za trenera!
  • ARMAGEDON

    28.08.2024 10:57
    @ Izlivi frustracija
    Novosadjani, ne nasedajte na podvale službenika državne nebezbednosti ili nekog špijuna, tipa Rio Tinto delije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport