Voša i Partizan igrali bez golova

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Partizana rezultatom 0:0 u sedmom kolu Super lige Srbije.
Voša i Partizan igrali bez golova
Foto: FK Vojvodina
Voša je u prvom poluvremenu u potpunosti dominirala i imala daleko više prilika za gol, ali na pauzi nije bilo golova – 0:0.
 
Prvu šansu propustio je Andrija Radulović, u devetom minutu kada je izašao sam na gol Partizana, ali se golman Jovanović istakao sjajnom intervencijom.
Pet minuta kasnije, šansu je imao i Veličković, i njegov udarac odbranio je dobro zaustavljeni Jovanović. Najbliži golu bio je Vukan Savićević, u 16. minutu kada je ostao sam na drugoj stativi, ali je sa peterca gađao preko prečke.
 
Voša je nastavila dominira i stvara šanse, pa su tako usledili Petrovićev i Radulovićev udarac sa distance, koji su takođe završili u rukama Jovanovića.
Prvo poluvreme zaokružio je slalom Serija, koji se u 43. minutu stuštio ka golu Partizana još sa polovine terena, zalomio je Mujakića, ali je Jovanović krajnjom mukomm upisao i sedmu intervenciju od početka utakmice.
 
Za razliku od starta prvog poluvremena koje je pripalo Vojvodini, Partizan je uspeo da odgovori na startu drugog dela igre, pošto su u igru ušli Natho i Severina. Krilni napadač Partizana propustio je i najbolju šansu za domaći tim kada je upravo posle Nathovog pasa izašao sam na Rosića, ali je šutirao pored stative.
 
Voša je u nastavku nastavila da preti preko Serija, koji je u razmaku od pet minuta imao dva opasna pokušaja sa distance, lopta je završila u oba navrata pored desne stative.
 
Voša je ubrzo opet preuzila dominaciju na terenu, Veličković je odigrao dupli pas sa Serijem, ali je potom izblokiran, da bi potom posle dobre kontre i Savićević gađao iz prve preko gola.
 
Pomoćni trener Vojvodine Nemanja Krtolica odlučio je da uvede prvo Bamidelea umesto Savićevića, kako bi pojačao ofanzivu, a u 76. minutu upravo je on ukrao loptu u izgradio dobru poziciju za šut, ali je izblokiran.
 
U 80. minutu opet je Severina napravio višak na desnom boku, uneo je loptu u sredinu i potom snažno šutirao pod prečku, ali se istakao i Rosić lepom paradom.
 
Do kraja, Petrović je imao dva pokušaja sa distance, nedovoljno opasno da savlada kapitena Partizana. Krtolica je probao da osveži vezni red uvođenjem Medojevića i Popovića, ali promene rezultata nije bilo. U poslednjim minutima Severina je imao još jednu dobru priliku, Rosić je odlično odbranio u sačuvao gol Vojvodine, baš kao i Jovanović minut kasnije posle centaršuta Bamidelea i voleja Veličkovića.
 
Sledi reprezentativna pauza, a nakon nje i povratak Vojvodine na "Karađorđe", a prvi rival na novom terenu biće Železničar.
  • Saša

    02.09.2024 09:35
    Bez ozbiljnog trenera nema rezultata? Osrednji igrači na terenu a na klupi mladi neiskusni? Prodano i oterali igrači koji su trebali nositi igru! E sad borba za opstanak!!?
  • Lala

    02.09.2024 08:01
    Deca
    Pustite tu decu iz omladinaca da igraju,a ne ovu legiju stranaca koja misli samo o parama,a i ovo iz domaćih klubova uzimate što niko neće. Pa ovaj Veličković možda da neki gol ako se lopta odbije od njega pa slučajno uđe,inače drugačije ne može. Nije on kriv,već ovi što ga forsiraju. Ovakvom igrom i realizacijom ćemo biti šampioni nikad,a možda i pre.
  • F

    02.09.2024 00:02
    Iskopavanje
    Gde samo nalazite te neafirmisane trenere,ko je taj blagojevic nama treba autoritet jokan, lalatovic,it'd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport