Krtolica nakon remija sa Partizanom: Zadovoljan sam, imamo dve nedelje za popravku i pojačanje

Šef stručnog štaba Vojvodine u derbiju sa Partizanom Nemanja Krtolica zadovoljan je izdanjem svoje ekipe u remiju u Humskoj.
Krtolica nakon remija sa Partizanom: Zadovoljan sam, imamo dve nedelje za popravku i pojačanje
Foto: FK Vojvodina
Vojvodina je remizirala sa 0:0, a Krtolica smatra da je u određenim situacijama ekipa mogla i bolje da reaguje, ali da je zadovoljan.
 
"U nekim situacijama smo morali. Moram da apostrofiram jednu dobru stvar, mi smo imali dobru energiju, ali je ona nestala, moraću da analiziram, ali sada nemam odgovor. Ja sam i na konferenciji za medije skrenuo pažnju na jednu stvar, a to je karakter. Igrači koji su tu u Vojvodini znaju da igraju, ali ima i tu neka druga stvar - kada obučete ovaj dres, na njemu stoji vaše prezime i to je najveća tetovaža koju možete da stavite, jer imate i taj grb koji morate da branite i sa time mogu da budem zadovoljan", rekao je Krtolica.
On veruje da će Vojvodina iskoristiti ovu pauzu i da se pojača.
 
"Sada imamo dve nedelje za odmor, moramo neke stvari da rešimo i da se pojačamo. Ne sećam se kada je Partizan zamenio tri igrača na poluvremenu, a mi ipak nemamo toliki roster i moramo da čekamo i do 75. ili 80. minuta. Izgubili smo i odlaskom Ivanovića zbog pravila o bonusu, ali Vojvodina je veliki klub i siguran sam da će to rešiti", zaključio je Krtolica.
Nakon reprezentativne pauze, prvi rival Vojvodini biće Železničar.
  • Zbiljiću

    02.09.2024 14:34
    Lalatovic
    Daj Zbiljo budi malo ozbiljan.Dovedi Lalatovića i završi tu priču,Lalat je najbolji trener za Vošu i to je pokazao i dokazao.Stara garda,sever,zapad i firma su većinom za Lalu....Videćete, a ove neznalice sve iz kluba, to pod hitno, dok ne bude kasno....Zbiljiću mnogo kikseva imaš,sa Lalom sve rešavaš....
  • Voša 2

    02.09.2024 12:49
    Trener
    Bez iskusnog trenera nema ništa? Ako dođe Blagojević za trenera kuku-lele po vošu!
    Treba odrediti "kesu" i dovesti ozbiljnog trenera!
  • Odakle početi

    02.09.2024 11:56
    A da bude "kratko" i jasno
    Ima 5-6 igrača koji igraju mozgom, trude se i znaju da igraju: najbolji je Seri (genijalan, brz, prodoran, dobar dribler, još samo da nanišani gol i da ima s'kim da igra), tu su zatim:golman Rosić (dobar, ali zna da kiksne), Petrović (ozbiljan, pouzdan, uvek u toku i na pravom mestu, vredan, radan, daje sve od sebe, bez obzira što je bivši Zvezdin-da je takvih više gde bi nam bio kraj). Od onih koji se trude, imaju veliku želju, daju sebe su: Korać, Crnomarković, i Buteanu. Ostali mogu na pozajmicu ili ih prodati (ili da se vidno poprave ako ima prostora i znanja). VD trenera za sada ne menjati, dok se ne dogovore sa nekim autoritativnijim, ili Krtolicu ostaviti do decembra. Zbiljić i kompani mi uopšte nisu jasni, i ne treba da budu predmet ikakvog komentara (rezultati i podmladak sve govore). Igra protiv Partizana povezana, tehnički ok, vezni red dobar, odbrana slabiji deo tima, a kvalitetnog napada skoro da nema. Taktički slaba, neprodorna, neubedljiva i neefikasna igra. Uz veru da će Voša biti konstantna, i u vrhu tabele...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport