Četvorica fudbalera Vojvodine u nacionalnim timovima

Četvorica članova Vojvodine nastupaće za nacionalne timove tokom septembarske reprezentativne pauze.
Četvorica fudbalera Vojvodine u nacionalnim timovima
Foto: FK Vojvodina
Stefan Bukinac i Marko Veličković – Srbija U-21
 
Levi bek Vojvodine Stefan Bukinac i ofanzivac Marko Veličković nalaze se na spisku selektora mlade reprezentacije Srbije Ljubinka Drulovića.
 
Mlada reprezentacija Srbije igra dve utakmice u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv Ukrajine (Riga, 6. septembar, 18.00) i Azerbejdžana (Baku, 10. septembar, 17.00).
Andrija Radulović – Crna Gora U-21
 
Ofanzivac Vojvodine Andrija Radulović nalazi se na spisku selektora mlade reprezentacije Crne Gore Nikole Rakojevića.
 
Mlada reprezentacija Crne Gore takođe igra dve utakmice u okviru u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv Rumunije u gostima (6. septembar, 18.30) i Švajcarske na svom stadionu (10. septembar, 19.30).
Kolins Sičendže – Kenija
 
Štoper Vojvodine Kolins Sičendže nalazi se na spisku reprezentacije Kenije, koja će tokom ove pauze odigrati dve utakmice u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija protiv Zimbabvea na svom terenu (6. septembar, 15.00) i protiv Namibije u gostima (10. septembar, 18.00).
  • Liman 2

    02.09.2024 17:14
    Ko bi rekao
    A u Voši očajni ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport