Završeni radovi na Karađorđu: Voša poziva simpatizere 14. septembra da ih podrže i vide novi teren

Prva utakmica na stadionu Karađorđe, nakon dva meseca radova na novom terenu, odigraće se u subotu, 14. septembra između FK Vojvodina i FK Železničar iz Pančeva.
Završeni radovi na Karađorđu: Voša poziva simpatizere 14. septembra da ih podrže i vide novi teren
Foto: FK Vojvodina
Radovi na novom terenu su u završnoj fazi i sve je spremno za nastavak domaćeg prvenstva na stadionu Karađorđe.
 
Tim povodom, direktorka stadiona Jelena Kulpinski zahvalila se Fudbalskom Savezu Srbije na podršci tokom protekla dva meseca.
"Zahvaljujući FSS, FK Vojvodina je dobila teren sa najvišim mogućim standardima u svetu fudbala. Velika su ulaganja u infrastrukturu srpskog fudbala, deset klubova je ovog leta dobilo nove terene, čime se neminovno kvalitet domaćeg prvenstva i evropskih takmičenja diže na mnogo viši nivo. Nadamo se da će se ovaj trend nastaviti i u budućnosti", rekla je ona.
Fudbalski klub Vojvodina poziva sve navijače i simpatizere kluba da 14. septembra dođu na stadion da vide novi teren i podrže Vojvodinu u borbi za pobedu.
 
Meč počinje u 18 sati.
  • @Pitam za druga

    09.09.2024 03:11
    Erata
    Ne piše se krov, već korov...
  • Mire Naselje

    06.09.2024 18:57
    Los kvalitet fudbala
    Ja bih rado dosao ali sta da gledam, slab je fudbal, mozda dodjem ako bude bilo lepo vreme, cisto da budem dva sata na svezem vazduhu, za fudbal vise bas i ne marim. Gde su ona lepa vremena kada sam (kao i mnogi drugi navijaci Vose) jedva cekao da dodje nedelja kada Vojvodina igra kod kuce, ziveo sam za te dane. Dosta je vremena proslo od tada a meni odlazak na utakmice sve manje i manje znaci. Steta, nekada je bio lep obicaj ici na utakmice a sada je to postalo tuzno.
  • .

    06.09.2024 17:09
    Ne "Karadjordje" nego Stadion Vojvodine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport