Rukometaši Vojvodine i Partizana u Banjaluci za trofej Superkupa Srbije

Rukometaši Vojvodine igraće protiv Partizana, u Banjaluci, u četvrtak, utakmicu za trofej Superkupa Srbije.
Rukometaši Vojvodine i Partizana u Banjaluci za trofej Superkupa Srbije
Foto: RK Vojvodina
Ujedno taj meč će se računati i za Svesrpski kup kao polufinalna utakmica tog tradicionalnog takmičenja na kome nastupaju po dve najbolje ekipe iz Srbije i iz Republike Srpske.
 
Po rečima trenera Vojvodine Borisa Rojevića, ovo je više od običnog susreta, ovo je rivalitet koji traje godinama i svaka utakmica nosi poseban značaj.

"Mi kao ekipa smo spremni za ovaj izazov, trenirali smo naporno i znamo da na terenu moramo biti na najvišem nivou i fizički i mentalno. Partizan je jak protivnik koji je na decenijskom maksimumu što se tiče svega i igrački i organizaciono, ali mi se ne fokusiramo na njih. Fokusirani smo na našu igru, naš plan i našu zajedničku snagu. Znamo da će ovo biti borba do poslednjeg minuta, ali verujem u moj tim. Pokazali smo mnogo puta da možemo da igramo pod pritiskom i da se borimo kada je najteže. Mi ćemo ući hladne glave, sa ciljem da damo sve od sebe. Idemo da se borimo za pobedu i da ostavimo srce na terenu", poručuje Rojević.

Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se u četvrtak, u 20.15 časova, u hali Borik u Banjaluci.

  • @ Mojsije

    13.09.2024 06:23
    Ma u Prištini!
  • Mojsije

    11.09.2024 11:09
    Ju ju
    U Banja Luci??? Oooo. Nisam znao da je i ona grad u Srbiji. Mogli su to organizovati i u Tirani, Tripoliju, Zagrebu, Moskvi itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport