Krtolica nakon pobede nad Železničarom: Ovo nam mnogo znači

Trener Vojvodine Nemanja Krtolica smatra da je pobeda nad Železničarom od velikog značaja za njega i njegov tim.
Krtolica nakon pobede nad Železničarom: Ovo nam mnogo znači
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri "stare dame" su na Karađorđu na jesenjoj premijeri pobedili Železničar rezultatom 2:0, a Krtolica ne krije da je bilo veoma teško.
 
"Teška utakmica za nas, a svaka pobeda u ovom trenutku je za nas bila veliki imperativ o čemu smo već pričali. Dali smo rani gol, a onda smo uhvatili vazduh pa smo pred kraj prvog poluvremena došli do drugog gola. Između smo imali mnogo problema, jedno 10-15 minuta nismo postojali na terenu. U drugom poluvremenu smo činili sve da sačuvamo rezultat i drago mi je što smo pobedili jednu od najorganizovanijih ekipa u ligi ako ne računamo one najjače. Kolegi želim mnogo sreće u nastavku prvenstva i nema sumnje da će Železničar biti na boljoj poziciji u odnosu na prošlu", rekao je Krtolica.
On je prokomentarisao i povredu Andrije Radulovića, koji je morao da napusti teren u prvom poluvremenu.
 
"Možda je bila i moja greška što je počeo utakmicu, ali od velike želje nisam želeo da mu se suprotstavim. On je kod tog prvog gola napao tu dubinu i pomogao nam da dobijemo utakmicu", istakao je Krtolica.
Trener Vojvodine ne krije da je na renoviranom terenu Karađorđa daleko lakše i lepše da se igra.
 
"Iako je kiša padala skoro dva sata, znate kako je pre teren izgledao u takvim uslovima, a pogledajte danas, kao da se ništa nije desilo, teren je vrhunski. Za mene lično ova pobeda znači mnogo. Zamislite da je rezultat bio drugačiji, kako bismo se osetili mi, kako bi reagovali navijači i klub. Jednostavno, nama je svaka pobeda od velikog značaja. Ja se nadam da ćemo se podići i da ćemo biti bolji", zaključio je Krtolica.
 
U narednom kolu Voša gostuje ekipi IMT-a u nedelju, 22. septembra u 19 časova.
  • Фудбалски консултант

    15.09.2024 10:21
    Сад нису на дну табеле само су предзадњи ,управа напоље

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport