Rukometaši Vojvodine dočekuju Partizan na Spensu - kreće se u osvajanje 12. uzastopne titule

Rukometaši Vojvodine dočekaće velikog rivala, ekipu Partizana, na startu nove sezone Superlige Srbije, u sredu, 18. septembra.
Rukometaši Vojvodine dočekuju Partizan na Spensu - kreće se u osvajanje 12. uzastopne titule
Foto: 021.rs
Vojvodina nastoji da osvoji 12. uzastopnu titulu prvaka Srbije, a jedan od takmaca u toj borbi biće joj Partizan. 
 
Novosadski tim je nedavno slavio nad Beograđanima u Superkupu Srbije, u Banjaluci. 
Ono što se razlikuje od mečeva sa Partizanom iz prethodnih godina jeste to što će se ova utakmica igrati u velikoj dvorani Spensa, umesto na Slanoj bari. 
 
Ulaznice su besplatne, a dele se isključivo preko društvenih mreža RK Vojvodina navijačima i simpatizerima kluba za zapadnu tribinu. 
Trener Boris Rojević kaže da je srećan zbog toga što su sezonu otvorili sa dva trofeja, iako su promenili gotovo pola tima. 
 
"To dovoljno govori o posvećenosti svih igrača, koji su skoro dva meseca priprema odradili sjajno. Radujemo se svakoj pobedi i svakom novom trofeju. Teško je u kratkom vremenu dva puta pobediti istog rivala, koji zaista ima ogroman kvalitet. Mi znamo naš put i naš cilj, igramo kod kuće, iako se dosta priča o tome u kojoj hali će se igrati. Pozivam naše navijače da podrže naše momke, da se stvori prava sportska atmosfera, kao što je bila u Banjaluci da svako bodri svoj tim i da uživamo u najboljem rukometu u našoj zemlji. Drago mi je što sam video fer i sportsko ponašanje igrača i obe klupe; svi mi imamo obavezu da budemo pravi sportisti i primer drugima", poručuje Rojević.
 
Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se u sredu, 18. septembra, u velikoj dvorani Spensa, u 18 časova.
  • Limanac

    17.09.2024 17:30
    Napred Vojvodina! Jedina svetla tačka u srpskom rukometu.A nažalost sekta izgleda rešila da je sruši.Sve što vredi,a nije pod kontrolom sekte treba uništiti i satrti.
  • Mario

    17.09.2024 10:26
    12 godina
    Sta jos traje 12 godina?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport