Laka pobeda KK Vojvodine

Košarkaši Vojvodine savladali su na Spensu ekipu Radnički FMP sa 96:80 u 19. kolu Košarkaške lige Srbije.

Košarkaši Vojvodine savladali su na Spensu ekipu Radnički FMP sa 96:80 u 19. kolu Košarkaške lige Srbije.

Najefikasniji kod domaćih bili su Duško Bunić sa 20 i Nikola Kalinić sa 14 poena, kod gostiju Marko Stojadinović sa 19 postignutih koševa. Vojvodina na liderskoj poziciji sa 16 ostvarenih pobeda i dalje ima dva trijumfa više od Mega vizure i BKK Radničkog.

U narednom kolu Novosađani gostuju Tamišu.

  • Hubert

    14.02.2012 13:30
    Ima li živih ?
    Slažem se u potpunosti da Vojvodina SG nije prava Vojvodina , ali problem je što pravu Vojvodinu niko ne podržava , eno je sirota tavori u B ligi. Godinama već nema navijača ni podrške na njenim utakmicama.
    Pre 7-8 godina kad se srozala u srpsku(treću) ligu bio sam na utakmicama gde je ukupno sa mnom bilo 2 (dva!) gledaoca. Navodno , sada kada je vaskrsla SD Vojvodina , poradiće se na ujedinjenju lažne i prave Voše.
    Živi bili pa videli !
  • 12.02.2012 14:37
    SAMO VOSA I NISTA VISE!!!
    Grmusa i Eklezovicu sve znamo! Bice samaranja i ponizavanja!
    Vosa do smrti to je moto nase grupe jer VOLIMO i BRANIMO Novi Sad! SAMO NAPRED VOJVODINA!
  • 13

    12.02.2012 13:51
    To nije KK Vojvodina,to je KK Novi Sad,iskonsku Vojvodinu ste drsko i bezobrazno ugasili ljige iz Demonkratske stranke zarad licnih interesa,a da se to slabo u javnosti govori.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport