Rukometaši Vojvodine ubedljivo bolji od Metaloplastike

Rukometaši Vojvodine savladali su Metaloplastiku sa 35:24 (18:11) u Šapcu u 2. kolu Superlige Srbije.
Rukometaši Vojvodine ubedljivo bolji od Metaloplastike
Foto: RK Vojvodina
Vojvodina je tako ostvarila prvu pobedu u prvenstvu nakon poraz od Partizana. 
 
Novosadski rukometaši brzo su zaboravili poraz od Partizana, podigli se i odigrali sjajnu utakmicu u Šapcu. Slavili su nad Metaloplastikom sa čak 11 golova razlike. Celu utakmicu odigrali su dobro, vodili od prvog do poslednjeg minuta, imali najvećih +11 već u 36. minutu. 
Svi igrači u polju upisali su se u strelce. Levo krilo Ahmed Husein proglašen je za najboljeg na susretu, imao je stoprocentan učinak sa pet golova koliko i Vukašin Vorkapić sa druge strane terena. 
 
Obojica su brzo razvijali tranziciju, a četiri puta u strelce su se upisali Petar Đorđić i pivotmen Miha Kavčić, dok po tri gola postigli bekovi Milan Jovanović i Jovica Nikolić.
 
Vojvodina će u narednom kolu u subotu, 28. septembra od 18 časova dočekati Rudar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport