Vojvodina izgubila od Novog Pazara, poveli već u 24. sekundi

Fudbaleri Vojvodine izgubili su od Novog Pazara rezultatom 0:1 u odloženoj utakmici drugog kola Mocart Bet Superlige Srbije.
Vojvodina izgubila od Novog Pazara, poveli već u 24. sekundi
Foto: FK Vojvodina
Tek što je meč krenuo, Novi Pazar je u 24. sekundi došao do gola na Karađorđu.
 
Gosti su krenuli sa centra, a posle duge lopte, Sičendže je loše reagovao, Antvi mu je ukrao loptu, prevario Rosića i pogodio za 0:1.
Vojvodina je prvi put šutirala ka golu u devetom minutu kada je Savićevićev udarac sa distance zaustavio Popović, što je bio i jedini njihov udarac u okvir gola u prvih 45 minuta.
 
Pazarci su uzvratili minut kasnije, Antvi je odložio povratnu za Ljajića, koji je sa 15 metara gađao pored stative. Veliku šansu gosti su propustili u 22. minutu kada je Đuranović posle Ljajićevog pasa izašao sam na Rosića, pokušao je da ga lobuje, lopta je prošla pored stative. I u 32. minutu gosti su pripretili, opet je Ljajić odradio sve sam, primio je loptu na dvadesetak metara, zalomio Sičendžea i gađao takođe pored gola.
Voša je imala sledeću šansu u 33. minutu, Crnomarković je sa distance odlučio da oproba udarac, sa skoro 30 metara, lopta je završila preko prečke, a onda je Novi Pazar opet bio opasniji. Mesarović je napravio višak na levoj strani, ušao je u sredinu sa levog boka, gađao je dalji ugao, lopta je od bloka umalo prevarila Rosića, ali je otišla u korner.
 
Voša nije imala rešenje za dobro postavljenu odbranu Pazaraca, pa je posle udarca sa distance, domaći tim probao i dugom loptom za Depua, koji je prihvatio na grudi, ali nije uspeo da savlada golmana Popovića. S druge strane, Pazarci su do odlaska na odmor posle nove dobre kontre uspeli opet da uđu u šesnaesterac, Ljajić je imao novi pokušaj, na mestu je bio Rosić.
 
Trener Vojvodine Nemanja Krtolica odlučio je da napravi prvu promenu na poluvremenu, Radulovića je zamenio Kokanović i upravo je on imao prvi pokušaj u prvom minutu nastavka, posle povratne sa desnog boka gađao je pored stative.
 
Na isteku 50. minuta Kokanović je imao još bolju šansu, lopta mu se odbila posle akcije po levoj strani, iz prve je gađao dalji ugao, Popović je paradom sačuvao mrežu Novog Pazara. Voša je nastavila da napada i da stvara šanse, a u 55. minutu Seri je izveo solo prodor, sa levog boka ušao je u sredinu i gađao prvi ugao, opet je Popović bio uspešniji.
 
Nakon toga, Vošin tempo je opao, a posle 10 minuta Krtolica je odlučio da osveži napad, uveo je Ranđelovića umesto Savićevića, a ubrzo su ušli i Petrović, Mijatović i Buetan.
 
Novi Pazar je u 74. minutu prvi put ozbiljnije napao u drugom poluvremenu, Antvi je sa nekih 15 metara gađao, Rosić je dobro intervenisao.
 
Dva minuta kasnije veliko uzbuđenje pred golom Novog Pazara, Depu je pao, ali nije bilo penala, lopta je došla do Ranđelovića, koji je izašao na Popovića, ali je golman gostiju bio dobro postavljen i sprečio ga je da postigne gol.
 
I onda, u 83. minutu Voša je bila najbliža izjednačenju, Seri ga je proigrao, a napadač je sa ivice šesnaesterca gađao sam ugao, stativa je sačuvala gol Pazaraca.
U 89. minutu došlo je do prekida i fizičkog obračuna gotovo svih igrača. Bačkulja je odbio da izvede aut sa loptom koju je dobio, Savićević je nasrnuo na njega, a potom su pritrčali i ostali igrači. Ali, glavni sudija je podelio žute kartone i smirio situaciju, dok je isključen član stručnog štaba Vojvodine Srđan Žakula.
 
Do kraja nije bilo promene rezultata, pa je Vojvodina upisala četvrti poraz od početka sezone.
  • Lepa kvota

    02.10.2024 22:34
    5.75
    Samo budale danas nisu odigrale tiket na Novi Pazar.

  • Nikola

    02.10.2024 22:29
    I već viđeni scenario i sezona. Mrcvarenje u prvom delu, onda na polu sezoni menjamo trenera koji će doneti rezultate i spasti nas playout-a, rade pripreme sa njim, dovode pojačanja i posle prvih par neuspeha i on dobija otkaz i tako u krug.
  • il plu

    02.10.2024 22:28
    svaka cast, idite na prijateljsku u vladivostok, to je vas nivo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.