Uprava Novog Sada: O čemu Tešović ima da razgovara sa Poledicom?

Uprava RFK Novi Sad saopštila je da su "zbog konstantne zloupotrebe društvenih mreža, na kojima Mirko Poledica omalovažava lik i delo njihovog trenera, dužni da zaštite Darka Tešovića".
Uprava Novog Sada: O čemu Tešović ima da razgovara sa Poledicom?
Foto: 021.rs

"Što se tiče TV duela sa gospodinom Poledicom, Darko Tešović ne beži od njega, ali se postavlja pitanje o čemu jedan trener da razgovara sa dotičnim. O utakmici koja je na najbolji i najpošteniji način spremljena i odigrana, a u kojoj je tim predvođen Tešovićem pobedio protivnika 0:2. O utakmici na kojoj ni sam Poledica nije prisustvovao", navode u saopštenju. 

Dodaju da je "pre svakog TV duela potrebno prvo da se trener Tešović suoči sa igračem Zoranom Rakićem, koji ga je krajnje neprofesionalno i ljudski povredio".
 
"Onaj ko vrlo dobro zna istinu iz svlačionice, ko se služio krajnje nečasnim radnjama, protivtzakonitim snimanjima i kreiranjem neistina iz samo njemu poznatih razloga i motiva, ne može biti heroj nacije. Svojim nepromišljenim gestovima naneo je mnogo nesreće nedužnim ljudima i klubu u kom je ponikao, opet iz samo njemu poznatih razloga", saopštava uprava RFK Novi Sad. 
Navode da je "pandorina kutija otvorena i otkrila je sve one zle i podle namere pojedinaca da osramote ime Darka Tešovića a klub diskredituju i dovedu ga u još težu situaciju".
 
Dodaju da "Darko Tešović još jednom poziva Zorana Rakića da civilizovano i transparento sednu pred kamere i porazgovaraju."

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.