Košarkaši Vojvodine ubedljvo pobedili skopski Rabotnički

Košarkaši Vojvodine ubedljvo su u maloj sali Spensa savladali skopski Rabotnički sa 93:62, u drugom kolu ABA 2 lige.
Košarkaši Vojvodine ubedljvo pobedili skopski Rabotnički
Foto: 021.rs
Po četvrtinama rezultat je bio 28:29, 19:18, 26:12, 20:12.
 
Time je Voša zabeležila drugu pobedu.
U prvom poluvremenu bila je to prilično ravnopravna utakmica, u kojoj su gosti neprekidno sustizali sedam, osam poena prednosti domaćina, najviše zahvaljujući odličnom šutu za tri poena, osam ubačaja iz 13 pokušaja.
 
No, i crveno-beli su imali svoje adute, snažnu igru u odbrani, dominaciju u skoku, te takođe veoma dobar šut sa veće distance.
No, polovinom treće četvrtine došao je do izražaja mnogo manji fond igrača gostujućeg tima, strelci su se umorili i popustili.
 
Ekipa trenera Miloša Kovačevića je iskoristila pogodnost i vođstvo uvećala na dvadeseta i više poena razlike. Do kraja meča publika je imala priliku da vidi mlađe nade obe ekipe.
 
U timu Vojvodine zapaženi su bili Rebrača sa 14 poena i osam skokova, te pucači Dingle sa 16 i pet i Banjac sa tri trice, dok je Efremovski sa 17 poena, od čega je pet trojki, ostavio najbolji utisak u skopskom timu.
 
Utakmica će ostati zapamćena po rekordnom broju trojki, domaći su postigli petnaest, gosti jedanaest.
 
U narednom kolu ABA 2 lige Vojvodine 23. oktobra gostuje u Nikšiću.
  • Anonimus

    08.10.2024 22:00
    Pobedismo Skopljance, na redu je Sutjeska...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport