Rukometaši Vojvodine bolji od Nexe-a na startu Lige Evrope

Rukometaši Vojvodine pobedili su Nexe u Našicama sa 36:35 (19:19) na startu E grupe Lige Evrope.
Rukometaši Vojvodine bolji od Nexe-a na startu Lige Evrope
Foto: Pixabay
Tako je Voša važnim trijumfom protiv direktnog konkurenta u borbi za prolaz u Top 16 ostvarila veliki podvig. 
 
Sjajna Vojvodina tokom čitavih 60 minuta. Izuzetno visok ritam, sa mnogo trčanja i visoke realizacije u napadu od čak 70 odsto efikasnosti. Novosađani su se adaptirali se na takvu utakmicu gde je vodila tokom čitavog susreta. Uspela je da sigurnom igrom u završnici zadrži vođstvo i ostvari važan trijumf na teškom gostovanju protiv Nexea, nekadašnjeg učesnika F4.
Izuzetan napadački potencijal izabranika trenera Borias Rojevića. Barus Puhovski i Stefan Dodić sjajno su kreirali napade i delili asistencije. Dodić je pogađao kada je lomilo, meč završio sa pet golova. 
 
Prvih šest šuteva Milana Jovanovića sve je ušlo u gol, dok je četiri postigao Jovica Nikolić. Sjajan je bio Miha Kavčić sa pet golova, koji je se svojim kretnjama konstantno nudio saigračima. U tranziciji Vukašin Vorkapić sa sedam, odnosno Ahmed Husein sa tri gola. 
Upisali su se u strelce i Miljan Vukovljak i Miljan Pušica, koji su veliku borbu vodili u odbrani ispred odličnog golmana Andreja Trnavca, koji je skinuo nekoliko protivničkih zicera. 
 
Vojvodina će u utorak, 15. oktobra, u drugom kolu od 18.45 časova u Velikoj dvorani Spensa dočekati nemački Kil.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport