Novosađani priželjkuju iznenađenje protiv Radničkog

Košarkaši Vojvodine, lideri Košarkaške lige Srbije sutra u Nišu igraju četvrtfinale nacionalnog kupa protiv kragujevačkog Radničkog.

Košarkaši Vojvodine, lideri Košarkaške lige Srbije sutra u Nišu igraju četvrtfinale nacionalnog kupa protiv kragujevačkog Radničkog.

- Prvi put ove sezone smo autsajderi i Radnički je apsolutni favorit. Zato u meč ulazimo rasterećemno, igraćemo agresivno i maksimalno, ujedno videti i gde smo u odnosu na klubove koji igraju u Jadranskoj ligi - kaže trener crveno-belih Siniša Matić. On dodaje da je bez obzira na kvalitet Radničkog, košarka specifičan sport, pogotovu kada se kroz jedan meč rešava plasman.

Kragujevčane predvode Marković, Pavković, Mišanović i dvojica Amerikanaca, a trenira ih Miroslav Muta Nikolić. Meč u Čairu počinje u 20.30h, a pobednik tog duela će se u subotu u polufinalu sastati sa boljim iz meča Partizan - Mega vizura.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport