Ubedljiva pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine savladali su ekipu Dinamika u drugom kolu Košarkaške lige Srbije.
Ubedljiva pobeda košarkaša Vojvodine
Foto: KK Vojvodina (arhiva)
Teško da i najstariji navijači novosadskog tima pamte kada su njihovi ljubimci ostvarili ovako uverljivu pobedu. 
 
Rezultat 103:66 najbolje pokazuje koliko je domaći tim bio bolji i spremniji za igru.
Već posle prvih deset minuta susreta, crveno-beli su poveli sa 17 razlike (32:15), da bi potom neprekidno uvećavali prednost koja je u poslednjoj četvrtini povremeno dostizala i 45 poena. 
 
Bilo je ovo bledo izdanje mlade ekipe sa Dorćola, ali i vrlo uverljiv nastup čete trenera Miloša Isakova Kovačevića koji je i ovoga puta pružio priliku svoj jedanaestorici raspoloživih pulena.
U timu Novosađana posebno se isticao Luka Ašćerić sa 13 poena, deset skokova i osam asistencija, dok je krilni centar Rebrača sa 17 poena bio najefikasniji igrač. 
 
Ekipa Vojvodine je i ovoga puta pokazala dobar šut za tri poena i postigla dvanaest trojki, mada u ekipi nije bilo lakše ozleđenog Uroša Banjca, inače odličnog šutera sa distance.
 
U sledećem kolu, crveno-beli gostuju u glavnom gradu, gde ih dočekuje ekipa OKK Beograda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport