VIDEO: Abubakar i Moreira uskoro ponovo na terenu

Iako je bilo bojazni da će vođa napada Abubakar Oumaru i kreator igre "crveno-belih" Almami Moreira duže odsustvovati zbog povreda, obojica će uskoro ponovo izaći na teren.
Iako je bilo bojazni da će vođa napada Abubakar Oumaru i kreator igre "crveno-belih" Almami Moreira duže odsustvovati zbog povreda, obojica će uskoro ponovo izaći na teren.

Iako je Voša zabeležila pobedu od 4:2 protiv ukrajinskog Metalurga, veselje Novosađana su pokvarile dve povrede.

Omaleni Portugalac povredio se već u 15. minutu kada mu je posle naglog pokreta stradala zadnja loža, dok je Abubakar u 39. minutu bio žrtva brutalnog starta defanzivca Metalurga Andrija Čojka. I jedan i drugi su sa bolnim grimasama izneseni sa terena.

Posle pregleda magnetnom rezonancom utvrđeno je da povrede nisu toliko ozbiljne i teške, kako se u prvih mah pretpostavljalo.

Lekar Vojvodine Borko Vukosav rekao je da je utvrđeno je da kod Oumarua ne postoje tragovi oštećenja ligamenata niti kostiju, što znači da će, uz svakodnevne terapije, napadač Vojvodine u stroju biti za tri, četiri dana.

Što se tiče Almamija Moreire, ni njegova povreda (mišić zadnje lože) neće odvojiti odličnog vezistu od terena više od sedam do 10 dana.

Vojvodina u četvrtak igra novu test utakmicu u Antaliji, a protivnik je ekipa Karpati iz Ljviva.

  • napred

    15.02.2012 19:39
    VOSHA
    samo napred

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport