Lalatović pred Jedinstvo: Uvek idemo na pobedu, moramo da budemo gladni

Fudbaleri Vojvodine gostuju u subotu ekipi Jedinstva sa Uba, u 12. kolu Superlige Srbije. Biće to i povratnički "debi" Nenada Lalatović na klupi novosadskog tima.
Lalatović pred Jedinstvo: Uvek idemo na pobedu, moramo da budemo gladni
Foto: FK Vojvodina
Lalatović kaže da su analizirali Jedinstvo, dodajući da nemaju čarobni štapić sa kojim će da odu na Ub i da će pobediti lako.
 
"Ub ima sjajnu ekipu sa sjajnim pojedincima i nemoguće mi je da su na toj poziciji što zbog igrača, što zbog ljudi koji vode klub kao što je gospodin Matić. Mi moramo da budemo motivisani, isto kao što će oni biti motivisani protiv nas. Ne možemo da mislimo da ćemo pobediti samo zato što nosimo dres Vojvodine. Moramo da popravimo defanzivu, jer primamo previše golova. Primili smo po tri od Čukaričkog i TSC-a, Radničkog, izgubili smo od Novog Pazara i o tome sam pričao igračima, jer fudbal se igra u oba pravca, ne samo sa loptom u nogama. I prvo moramo da popravimo to, da ne primimo gol, a kada uspemo u tome, onda će naš kvalitet napred doneti te golove", smatra Lalatović.
Po rečima trenera Vojvodine, tim naredne sezone mora da igra grupnu fazu u nekom evropskom takmičenju, poručujući da novosadski klub zaslužuje da bude među prva tri u Srbiji.
 
Lalatović kaže da tim mora da bude agresivni i što bliže igraču, kao i da fudbaleri treba da pokažu veću želju.
"Siguran sam da će moji igrači nešto već sada promeniti što se videlo tokom nedelje na treninzima. Zahtevi su drugačiji, ekipa mora da bude fizički spremna i verujem da ćemo biti sve uigraniji. Tamo teren nije velik, ni preteranog kvaliteta, očekujem mnogo navijača i pravi spektakl. Uvek ćemo ići na pobedu, ali za to je potrebno da budemo gladni i da to pokažemo na terenu", dodaje Lalatović.
 
Kejleb Seri i Marko Poletanović biće spremni za meč protiv Jedinstva. Lalatović kaže da će biti određenih promena, ali ukazuje na to da igraju samo najbolji i da nije ljubitelj rotacija, ako tim pobeđuje. 
 
Meč između Jedinstva i Vojvodine igra se u subotu, u 18 časova, a prenos je na prvom kanalu Arena sporta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport