Veličković u finišu za bod Vojvodine na Ubu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa Jedinstvom sa Uba rezultatom 1:1 u 12. kolu Super lige Srbije.
Veličković u finišu za bod Vojvodine na Ubu
Foto: 021.rs
Jedini pogodak za Vojvodinu postigao je Marko Veličković u 84. minutu.
 
Vojvodina je u prvom poluvremenu imala nekoliko prilika, a prvu je imao Radulović, čiji je udarac u prvi ugao izblokiran.
 
Nakon toga, Seri je u nekoliko navrata pokušao da napravi višak solo prodorima, a u 20. minutu je šutirao sa distance u golmana
Domaći su poveli u 28. minutu, iz prvog i jedinog udarca ka golu u prvom poluvremenu. Jevtić je primio loptu posle greške Vojvodine na sredini terena, prevario je Crnomarkovića i potom pogodio donji desni ugao za 1:0.
 
Taj pogodak uticao je na igru Vojvodine, koja je opala posle vođstva Jedinstva, pa do odlaska na odmor, još dva pokušaja imao je Radulović. Prvo je u 33. minutu pokušao da lobuje golmana, ali je gađao preko gola, da bi u finišu prvog dela gađao sa 15 metara pravo u golmana Jovanovića.
 
Trener Vojvodine Nenad Lalatović odlučio je već na poluvremenu da napravi trostruku izmenu, pošto su ušli Butean, Veličković i Depu umesto Lazar Nikolića, Poletanovića i Radulovića.
Depu je imao prvu veliku šansu u nastavku. Presekao je jedan loš povratni pas ka golmanu Jovanoviću, ali nije uspeo najbolje da šutira, njegov udarac sa ivice šesnaesterca završio je pored stative.
 
Iako je Vojvodina imala dominaciju i posed lopte, gosti su teško dolazili do pravih prilika, pa je Lalatović odlučio da napravi i četvrtu izmenu, Lukas Baros je zamenio Đorđevića u 66. minutu. Domaći su prvi put šutirali tek u 68. minutu kada je Denzel sa 20 metara gađao pored stative.
 
Voša je u 74. minutu konačno izvela jedan opasan napad, Seri je proigrao Bamidelea, koji je sa nekih 15 metara gađao zamalo pored gola.
 
Domaći su bili blizu drugog gola pet minuta kasnije, Denzel je iskosa sa desne strane gađao, Aćimović je probao glavom ispred gola da skrene u mrežu, lopta je završila u gol autu.
 
U 84. minutu Vojvodina je uspela da dođe do izjednačenja, dugu loptu sa polovine poslao je Crnomarković, odbrana Jedinstva je reagovala, ali je Veličković naleteo i iz prve snažnim udarcem savladao Jovanovića za 1:1.
 
U 88. minutu Bamidele je imao stopostotnu šansu, Depu ga je proigrao, a ovaj išao sam na gol, ali je šutirao pored stative.  Domaći su uzvratili minut kasnije, Denzel je ponovo bio u centru pažnje, iskosa sa desne strane gađao je prvi ugao, istakao se Gočmanac odličnom intervencijom.
 
U narednom kolu, Vojvodina dočekuje OFK Beograd, u subotu od 20 časova.
  • Liman 2

    19.10.2024 21:43
    Slabo
    Nije dobro počelo Lalate, ovo moraju da budu 3 boda protiv najslabije ekipe u ligi..
  • haha

    19.10.2024 20:55
    Čim je došao Lalatović, odmah bolja igra :)))
    Nego, kada igraju sa Tekstilcem iz Odžaka da stavim na Tekstilac?
  • Huncut

    19.10.2024 20:51
    Spasavati bod u gostima od poslednjeg. Bravo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport