Memorijalni turnir u stonom tenisu "Vladimir Šiška" danas na Spensu

Memorijalni turnir u stonom tenisu "Vladimir Šiška" održava se danas na Spensu.
Memorijalni turnir u stonom tenisu "Vladimir Šiška" danas na Spensu
Foto: Grad Novi Sad
Takmičenje na kojem učestvuje 75 takmičara iz Srbije i regiona organizuje Sportski stonoteniski klub "Panonija", a održava se treću godinu zaredom. 
 
Turnir ima takmičarski značaj, jer je bodovni za rang listu Stonoteniskog saveza Srbije.
"Oko proslavljenog imena našeg dragog kolege okupili su se danas odlični sportisti iz naše države i okruženja i zaista im svima želim mnogo uspeha. Turnir se održava u dvorani Spensa, čija je izgradnja i motivisana željom da Novi Sad bude domaćin Svetskog prvenstva u stonom tenisu davne 1981. godine, odatle i akronim SPENS. Čast mi je da sam danas ovde, da zajedno negujemo sećanje na naše proslavljene Novosađane, sportiste i sportske radnike. Danas to radimo za našeg Vladimira Šišku i odavde zajedno promovišemo stoni tenis i prave sportske i ljudske vrednosti koje treba da prenosimo narednim generacijama", navela je članica Gradskog veća za sport i omladinu Tatjana Medved.
Vladimir Šiška bio je osnivač i funkcioner u više stonoteniskih klubova, a najveći doprinos je dao razvoju STK "Panonija". 
 
Bio je dugogodišnji potpredsednik Stonoteniskog saveza Srbije, predsednik Stonoteniskog saveza Vojvodine i predsednik Stonoteniskog saveza Novog Sada.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Lalatović: Sami sebi smo dali gol

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je, nakon remija sa Jedinstvom na Ubu, da je ekipa u poslednjih 20 minuta igrala onako kako on želi.