Košarkaški derbi na Spensu u nedelju: Voša protiv Tamiša

Samo nekoliko dana nakon poraza od Sutjeske u okviru ABA 2 lige, košarkaši Vojvodine imaće priliku da poprave utisak i prikažu koliko bolje mogu da igraju nego u Nikšiću.
Košarkaški derbi na Spensu u nedelju: Voša protiv Tamiša
Foto: 021.rs
Na programu je četvrto kolo Košarkaške lige Srbije, a gosti novosadskog tima, lidera na tabeli, biće stari rivali - momčad Tamiša.
Pančevci su treći i, baš kao i Novosađani, u dosadašnjem toku prvenstva zabeležili su sve tri pobede. Biće to derbi kola nakon koga će poraženi znatno pogoršati plasman.
 
Trener crveno-belih Miloš Isakov Kovačević ističe da je za pobedu potrebno da njegov tim igra dobro u odbrani, sa mnogo brzih prelazaka u napad. 
 
Očekuje i da šut domaće ekipe bude znatno bolji, te da poraze protivnika koji je ranijih sezona u Novom Sadu znao i da iznenadi.
 
Kapiten Marko Ljubičić je saglasan da je Tamiš mnogo jači nego lane, ali ipak smatra i da je Vojvodina uočljivo kvalitetnija ekipa. 
 
"Sve je do igrača, ako utakmici pristupimo odgovorno i sa punom snagom, pobeda je naša", siguran je on.
Utakmica Vojvodina - Tamiši se igra u nedelju, 27. oktobra, u Maloj dvorani Spensa. Početak je u 16 časova.
  • Anonimus

    26.10.2024 12:57
    Svi na Spens da pozdravimo pobedu aše Voše!
  • Nikola

    26.10.2024 12:03
    srpski jezik
    Na srpskom jeziku se kaže ekipa, a ne momčad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Lalatović: Sami sebi smo dali gol

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je, nakon remija sa Jedinstvom na Ubu, da je ekipa u poslednjih 20 minuta igrala onako kako on želi.