Zvezda povela u finalu plej ofa

Odbojkaši Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu u Šumicama sa 3:0 u prvom meču finalne serije plej ofa.

Odbojkaši Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu u Šumicama sa 3:0 u prvom meču finalne serije plej ofa.

Vojvodina je u prvom setu propustila četiri set lopte, u drugom imala prednost do same završnice, međutim Zvezda je oba puta preokrenula i to je rešilo meč. - Prvi i drugi set su bili kvalitetni, ali eto desilo nam se da nismo uspeli da realizujemo ono što nam je bilo na dohvat ruke. Iako je igra bila dobra moram da kažem da se ipak nismo potpuno držali nekog dogovorenog sistema, malo nam je i tajming bio loš i sve to je uzrokovalo onakve ishode setova. Naučili smo da se ne treba predavati. Moramo ostati tim, prostudirati dobro ovaj meč, malo se oporaviti i odigrati bolje i jače u narednoj utakmici - istakao je trener Nikola Salatić.

Druga utakmica na programu je u nedelju, takođe u Beogradu, a sledećeg četvrtka serija se seli u Novi Sad.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport