Vojvodina priželjkuje novo finale kupa

Fudbaleri Vojvodine danas dočekuju Borac u revanš meču polufinala kupa.

Fudbaleri Vojvodine danas dočekuju Borac u revanš meču polufinala kupa.

U prvom susretu u Čačku nije bilo golova, a s obzirom na lošu formu Novosađana domaćem timu ne bi trebalo davati epitet favorita. Iako se Čačni bore za opstanak u elitnom takmičenju, crveno-beli su ovog proleća u osam prvenstvenih utakmica zabeležili svega dve pobede.

Ipak, Novosađani veruju da će sve nadoknaditi u kupu, s obzirom da se finalni meč igra na njihovom stadionu. Trener Dejan Vukićević kaže da su njegovi izabranici spremni da pruže maksimum. - Naravno, znamo da neće biti lako, jer i protivnik ima istu ambiciju. Više nema opravdanja i priča o nekoj usredređenosti na polufinale Kupa, jer taj dan je došao - rekao je Vukićević.

Kapiten Miroslav Vulićević smatra da je ova utakmica prava prilika da Vojvodina pokaže kvalitet. - Ne možemo da zamislimo finale u Novom Sadu bez nas, zato sa dosta motiva ulazimo u utakmicu sa Borcem - rekao je Vulićević.

Vojvodina će biti oslabljena neigranjem Mojsova i Škuletića. Meč na stadionu "Karađorđe" počinje u 17h, a cene karata su redovne kao i za prvenstvene susrete - 100, 200 i 300 dinara.

U drugom polufinalu igraju Partizan i Crvena zvezda od 19.30h. Zvezda je u prvom meču slavila 2:0.

  • tnt

    11.04.2012 06:55
    crveno bele
    U finalu ce se naci samo u crvenom-belim dresovima! Fuj Partizan osvojio titulu uz pomoc sudije!
  • Firma BLOK

    10.04.2012 13:28
    "Palanački đilkoši...", reče neko, ko živi u Novom Sadu,a navija za JSD Partizan iz Beograda...ccc

    Igraj Vošo, bori se za nas!
  • milenko

    10.04.2012 12:25
    finale
    Nazalost finale ce biti borac - partizan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport