Vojvodina dočekuje Partizan

Košarkaši Vojvodine danas u Novom Sadu igraju s beogradskim Partizanom, u okviru 6. kola Superlige Srbije.
Košarkaši Vojvodine danas u Novom Sadu igraju s beogradskim Partizanom, u okviru 6. kola Superlige Srbije.

 

Novosadski košarkaši su dosadašnjim igrama opravdali ulogu kandidata za polufinale plej-ofa, a time i plasman u Jadransku ligu, a danšnji okršaj bi mogao da ponudi odgovor na pitanje da li se mogu upustiti u ravnopravni borbu sa ekipama ranga jednog Partizana.

"Susret s Partizanom je za nas u kategoriji lakših utakmica. Rival nam je višegodišnji lider na ovim prostorima, tako da osim naše lepe igre iluzorno je najavljivati nešto više. Ulazimo u meč rasterećeno, jer posle tri vezane pobede ostali smo u trci za polufinale plej-ofa, tako da sve što uradimo biće veliki plus", kaže trener Vojvodine Srbijagas Siniša Matić.

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je uoči gostovanja ekipi Vojvodine da aktuelni prvak nema prava na lošu utakmicu i kiks u Superligi.

"Mi posle utakmice sa Zvezdom nismo imali mnogo vremena za neku veliku pripremu, s obzirom na to da je liga jako uzbudljiva i neizvesna. Pravo na loše izdanje nema niko i pobede mnogo znače, a svaki poraz može da zakomplikuje situaciju na tabeli", rekao je Jovanović.

Utakmica Vojvodina – Partizan igra se od 18 časova u maloj dvorani Spensa, a televizijski prenos nije obezbeđen. Dodajmo da košarkaši Crvene zvezde u okrivu 6. kola Superlige, sutra za rivala imaju Radnički FMP.

  • pitanje

    11.04.2012 08:20
    gde
    se mogu naci karte i posto ?
  • karte ???

    11.04.2012 06:58
    KARTE ????
    karte ????
  • Novi Sad

    11.04.2012 06:51
    Grobari PK
    Ajmo crno-beli! Bice dobra kosarka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport