Vukićević napustio Vojvodinu

Dejan Vukićević nije više trener fudbalera Vojvodine.
Dejan Vukićević nije više trener fudbalera Vojvodine.

Vukićević se nije pojavio na treningu posle šokantne eliminacije od čačanskog Borca u polufinalu Kupa Srbije. Umesto njega trening je vodio dosadašnji pomoćnik Spasoje Jelačić.

"Radio sam odgovorno i pošteno, preuzimam krivicu za loše rezultate i ne vidim sebe više kao trenera Vojvodine. Zato nisam došao na trening i preostalo je samo da se sa upravom kluba dogovorim o modelu prekida saradnje", rekao je Vukićević.

On je preuzeo tim posle prvog kola, kada je tadašnji trener LJubomir Ristovski podneo ostavku. Vodio je ekipu na ukupno 26 utakmica i ostvario 12 pobeda, uz devet remija i pet poraza.

Vojvodina je juče posle 0:0 u prvom meču protiv Borca izgubila na stadionu "Karađorđe" sa 1:0 i propustila priliku da 16. maja igra finale Kupa Srbije pred svojim navijačima.

  • Kusturica2

    17.04.2012 11:28
    Trebao si ranije da odes
    Ako je tacno da su Rabren iekipa radili prelazni rok sta si cekao dosada.
    Zelim ti uspeha u daljoj karijeri.
    dobar si ti trener.
  • cuuuuuj

    14.04.2012 08:33
    model raskida saradnje
    e pa ja cu da ti kazem koji je model : MARS bre iz Voshe
  • steva

    13.04.2012 11:50
    uvid
    Tražili smo,sad ubiremo plodove!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport