Vojvodina izgubila, Zvezdi titula šampiona

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu šampiona Srbije, pošto su danas u Novom Sadu savladali ekipu Vojvodine rezultatom 0:3 (11:25, 18:25, 21:25), u trećem meču finala plej ofa.
Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu šampiona Srbije, pošto su danas u Novom Sadu savladali ekipu Vojvodine rezultatom 0:3 (11:25, 18:25, 21:25), u trećem meču finala plej ofa.

Vojvodina je utakmicu počela u nešto izmenjenom sastavu nego uobičajeno, pošto su na klupi ostali Gerić i Čubrilo, a na teren izašli Martinović i Stefanović. Međutim, to nije zbunilo goste iz Beograda, koji su se bolje snašli na početku i poveli sa 4:8. Igra domaćina je ponovo delovala nepovezano i nesigurno, za razliku od onoga što su prikazivali gosti, koji su sve više povećavali svoju prednost. Na drugi tehnički tajm aut, Crvena zvezda je otišla sa vođstvom od 7:16. To je bila nedostižna prednost za Novosađane, koji su ovaj set izgubili sa 11:25.

Nije se mnogo toga promenilo ni u drugom delu igre. I dalje su Beograđani kontrolisali rezultat i stanje na terenu, te su ponovo brzo poveli sa 4:8. Novosađani su uspeli da izjednače rezultat, ali su gosti još jednom napravili seriju poena i ponovo se "odlepili" na velikih 11:16. Neverovatno je koliko odsutno su delovali izabranici Nikola Salatića, kojima bukvalno ništa nije polazilo za rukom. S druge strane, ekipa Željka Bulatovića je delovala izuzetno kompaktno i samouvereno, i nošena podrškom svojih navijača u Novom Sadu, lako drugi set privela kraju rezultatom 18:25.

Malo angažovanije su krenuli domaći početkom trećeg seta i nagovestili određenu neizvesnost. Na prvom tehničkom tajm autu, ponovo su gosti imali prednost, ali ovoga puta od 6:8, a dva poena razlike bilo je i na drugom obaveznom predahu – 14:16. Ovo je bio jedini set u kojem je bilo rezultatske neizvesnosti, ali su se Beograđani bolje snašli u završnici i dobili set ovaj deo igre sa 21:25. Crvena zvezda je tako zasluženo došla do titule šampiona, pošto je u finalnoj seriji, a i čitavim tokom sezone, zaista pokazala najviše.

  • 13.04.2012 10:09
    Rezultat mi je potpuno nebitan. Srećan sam samo što nije bilo većih incidenata, iako su bile organizovane neke provokacije.
  • FKV_Telep

    12.04.2012 22:26
    Steta ali bili su bolji ovaj put, ocekujem revans sledece godine! Napred VOSO!!
  • mikica

    12.04.2012 21:46
    Svuda grmi okolooooooooooo..Nasa pesma ponovooo..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport