Vulićević: Pojedini igrači nisu svesni čiji dres nose

Kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević teško je podneo eliminaciju svog kluba iz polufinala Kupa Srbije.
Kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević teško je podneo eliminaciju svog kluba iz polufinala Kupa Srbije.

Novosađane već u subotu očekuje prvenstveno gostovanje u Kuli, ali pouzdani desni bek je, na današnjoj konferenciji za novinare u FC "Vujadin Boškov", morao još jednom da se osvrne na poraz od Borca.

"Izvinjavam se navijačima Vojvodine i hvala im na fantastičnoj podršci do sada, a posebno tokom polufinala Kupa. Pokazali su da su pravi i da su bolji od nas, u svakom slučaju. I posle Vaduca, rekao sam da mi igrači snosimo najveću odgovornost, a ne šef ili predsednik. Utakmica polufinala Kupa, koja donosi prvo finale na tvom stadionu, igra se srcem, igra se i sa jednom nogom… To su mečevi u kojima nema taktike ili nečega sličnog, već se izlazi na teren da se bori za dres i za grb. Ovog proleća, taj dres smo već dovoljno uprljali. Pojedini igrači su svesni u kakvom su klubu, ali pojedini stvarno nisu", ističe Vukićević.

On smatra da ekipa mora da se trgne. "Nadam se da ćemo već od Kule krenuti da "vadimo" ovu sezonu, ako uopšte može da se izvadi. Nisam došao ovde da podilazim predsedniku niti bilo kome, ali zaista, nas 18 igrača koji smo bili u protokolu smo morali tu utakmicu da dobijemo, sa trenerom ili bez trenera",  ističe Vulićević.

Zatim se osvrnuo na gostovanje Hajduku. "Glupo je reći da će to biti teška utakmica za nas, jer ispostavilo se da je za nas svaki meč takav ove polusezone, kada mi nismo pravi. Raspoloženje u ekipi sigurno nije onakvo kakvo treba da bude, ali moramo konačno da se pogledamo u oči. Mi igrači smo ranije pravili sastanke, koje sam ja inicirao, a tako će biti i sada. Pojedinim igračima se mora reći da je ovo stvarno veliki klub, koji nas čini još većim fudbalerima. Navijačima moramo doneti bar malo radosti", ističe Vulićević.

On je se dotakao i ostavke trenera Vukićevića. "On nije kriv što nismo pobedili Borac. Da li je inače imao grešaka ili ne, nije na meni da komentarišem, ali mogu da kažem samo da smo imali jednu dobru saradnju",  rekao je Vulićević.

Meč između Hajduka i Vojvodine igra se u subotu, sa početkom u 16 časova.

  • zidic

    14.04.2012 05:37
    ili bedem ako hocete
    ponasaju se tako, JER SU BAS SVESNI GDE SE NALAZE
  • Mare

    13.04.2012 17:26
    Bravo, Vule! Tako se voli Vojvodina!!!
  • 13.04.2012 16:42
    Ovakvi igraci nisu zasluzili da igraju u Vojvodini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport