Vojvodina večeras protiv Banjice

Posle pobede od 16:2 u Novom Sadu, vaterpolisti Vojvodine favoriti su u meču koji se igra večeras od 21.30 na beogradskoj Banjici.
Posle pobede od 16:2 u Novom Sadu, vaterpolisti Vojvodine favoriti su u meču koji se igra večeras od 21.30 na beogradskoj Banjici.

 

Vaterpolisti Vojvodine zabeležili su ubedljivu pobedu nad ekipom Banjice u svom bazenu od 16:2 u prvoj utakmici plej-ofa prvenstva Srbije za treće mesto. I u drugoj, koja se igra u petak od 21.30 na beogradskoj Banjici, Novosađani su apsolutni favoriti. Tako treba očekivati da Vojvodina večeras reši pitanje trećeg mesta u prvenstvu. Doduše, Novosađani su očekivali da će se i ove sezone boriti za titulu, ali ih je u polufinalu nadigrala Crvena zvezda, piše "Dnevnik".

Kapiten Vojvodine Vladimir Cukić naglašava da ekipa do kraja mora da završi posao, a to znači da i u ovoj drugoj utakmici da svoj maksimum. "Iako nismo zadovoljni što igramo za treće mesto, a ne za prvo, mi moramo da završimo naš posao. Još uvek premotavamo događaje iz polufinala sa Zvezdom i dve neiskorišćene meč lopte, prvo u Beogradu, a onda i na našem bazenu u majstorici. Ali, i pored toga moramo da završimo sezonu i osvojimo to treće mesto. Iako su mladi igrači Banjice veoma talentovani i da se puno trude, ipak je evidentna razlika između naša dva tima. Koliko god naše misli bile još uvek u polufinalu mi moramo da idemo dalje, da radimo, treniramo i završimo naš posao, jer to je sport", rekao je Cukić.

On je dodao da onda po završetku plej-ofa treba sve probleme koji su ove godine pratili tim staviti pod „rendgen” i rešavati ih. "Mramo da vidimo gde su greške i zašto nismo upeli da se plasiramo u finale, što je bio cilj sezone", zaključio je Cukić.

U prvoj finalnoj utakmici za titulu Partizan je posle produžetaka pobedio Crvenu zvezdu sa 6:5. Druga utakmica je na programu u nedelju na bazenu „Milan Gale Muškatirović” u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport